Menstruace jen dva dny

Menstruace jen dva dny

Kateřina  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
Dobrý den. Chtěla bych se poradit. Od porodu syna jsem měla menstruaci docela silnou,neudržel mi to první den ani tampon. Snažíme se asi tři měsíce o miminko,mensruaci jsem zatím dostala,ale už druhým měsícem ji mám jen dva dny a není to "žádná hrůza". Druhé dítě nijak nehrotím,neptám se z tohoto důvodu,jen je mi divné,proč tato slabá menstruace. Jestli má vliv sperma nebo častejší styk. Děkuji moc za zvědavou otázku,s pozdravem Filoušová
Doc. MUDr. Aleš Sobek, CSc.  |  Basic member  |  Gynekologie a porodnictví  |  Olomouc
  • 88 odpovědí
  • 11 Likes
Vážená paní Filoušová, síla menses není pro otěhotnění limitující. Pokud však máte obavy, můžete navštívit některé centrum zaměřené na léčbu neplodnosti a požádat o radu nebo základní vyšetření. Přeji pěkný den.

Doc. MUDr. Aleš Sobek CSc.
Boleslavova 2
772 00 Olomouc

XXXXXXXXXXXXXXX
martula  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
  • 1 odpovědí
dobry den potrebovala bych poradit jsem pet mesicu po porodu a pouzivam antikoncepci ale posledni mesic jsem si zapomela dobrat tri prasky a pak jsem mela tyden pauzu abych dostala menstruaci ale ona prisla az posledni den v tydnu a trvala jen den a pul je mozne abych otehotnela nebo to byla jen nejaka chyba zkrs ty tri dny ktere sem neuzila dekuji za odpoved

Související zákroky