Permanentní slzení očí

Permanentní slzení očí

soukromá osoba  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
Prosím o názor-permanentní slzení očí, hlavně venku v chladu utírám už každé 2minuty plus zánět spojivek i očních okrajů,trvá to několik let. stále bolí i nadočnicové oblouky, na ORL vše negativní Vystřídala jsem 3 oční lékaře nepomáhají žádné umělé slzy, z léčiv už jsem měla asi všechno, Schirm. test negativní.
Nemam  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 1 odpovědí
Mam to samé, ještě mi slzí oči při sluníčku, ale je zajímavé že v Egyptě kde je slunce prudčí mě slzeli o 90% méně. Je prý možná léčba 1.hormonální kterou mi doktor nedoporučuje mnoho vedlejších a negativních účinků, 2. operativní tak se přeříznou slzné žlázy ale ve stáří by mohly slzy chybět a 3. aplikace botulotoxinu do okolí slzných žláz a tím se částečně vyřadí z provozu a také do svalů které dráždí a vyvolávají slzy.
dareba  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,
třetím rokem navštěvuji očního lékaře se slzením očí.Nejprve mi byl diagnostikován zánět nejprve zánět spojivek,pak slz.kanálků,poté alergický zánět spojivek.Kapala jsem Garasone,Tobradex a po týdenním kapaní jsem měla cca měsíc dva klid. Nyní však 5měsíců permanentně hodně slzí levé oko a oční kapky již stav nezlepšují a paní doktorka tyto ani už nechce dávat. Kapky na alergii Opatanol však neúčinkují,navíc jsem začala užívat i Zyrtec,který mám užívat až v pylové sezoně a nic,žádné zlepšení.Vyšetření na průchodnost slz.kanálků, tlak atd -výsledky vše v pořádku.Je to opravdu dost obtěžující i nebezpečné, jelikož pracovně hodně cestuji a musím mít při řízení vozu neustále kapesník na oku, abych vůbec viděla na cestu.Prosím o Vaši radu a předem děkuji

Slzení očí - Související videa