Bolest nártu 3 měsíce

Bolest nártu 3 měsíce

anonym  |  návštěvník  |  Praha
  • 2 odpovědí
Dobrý den. Již tři měsíce mi bolí nárt.Celkové výsledky krve jsou v pořádku, ani borelióza,ani kyselina močová. Mám již měsíc i vložky do bot. Otok se stěhoval až ke kotníku. Nyní otok je již menší, ale nárt stále bolí.Byla jsem i na rentgenu, ale nic tam není.Děkuji za odpověď
anonym  |  návštěvník  |  Karlovarský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,
četla jsem Váš dotaz, mám stejný problém akorát trvá pouze 10 dní. Zítra navštívím jiného ortopeda, tak jsem zvědavá, jak pochodím. Mám na nártu otok a bolí to při chůzi, takže kulhám, přitom samozřejmě chodím do práce. Je to otrava, hlavně když není žádná úleva ani zlepšení. Jen bych ráda věděla, zda na Váš dotaz někdo reagoval a jak jste na tom teď.
Růžena Krejčová
ilona  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 4 odpovědí
Dobrý den,taká mám problem s bolestí kotníku a nártu a nálezy také v pořádku,ortoped si myslí že je to oslabenou imunitou,druhý lékař že mám propadlou klenbu a třetí doktor mě ted vyšetřuje od páteře tak uvidíme,ale bolesti mám kolikrár takové že nemohu ani vstát a mám 2letou dcerku a mám tedy problém za ní běhat.bolestma trpím zhruba rok a začalo to po porodu zády a kyčlema a do ted doktoři nic nezjistili.

Reakce na ilona

• 2 odpovědí
Zdravím Ilonu. Ještě jsem si zašla na polikliniku v Čumpelíkové ulici je tam poliklinika v Praze a pan doktor Sadil mi na to kouknul, řekl, že to bude déle trvat, abych nelezla po horách, že je noha zhmožděná a předepsal mi Recoxa 15, jedna tableta denně. Už při prvním požití tablety jsem začala pociťovat, jak napětí na nártu mizí.Nyní otoky už nemám a je to už snad zažehnané.

Reakce na anonym

• 4 odpovědí
Dobrý den moc děkuji za radu určitě se zmíním u lékaře o tomto léku a vyzkouším,zatím moc děkuji

Reakce na ilona

• 2 odpovědí
Mě to pomohlo a 4 měsíce jsem kulhala, měla jsem rozbor krve na dnu boreliozu a revmatoidy a nic. Tak pak dejte vědět.

Reakce na anonym

• 4 odpovědí
Dobrý den píši až ted od 26.7.2012 slíbila jsem že odepíši až budu vědět proč ty bolesti nártu,začali i ostatní klouby a unava a zjistili mi nakonec boreliozu až letos v lednu,změnila jsem dvakrát obvodní lékařku až tahle nakonec byla ochotná poslat mě na různá vyšetření.Ilona
Tinny  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 1 odpovědí
DObrý den, mám podobný problém.Bolí mne nart na levé noze,je to nateklé,nepamatuji si,žebych špatne stoupla,nebo aby mne neco kouslo.Mažu si to octánovou mastí.Nikdy jsem žádne zdravotní problémy neměla,nic zlomenýho.Nevím co s tím.Prosím,poraďte mi.
  • 4 odpovědí
Dobrý den jak jsem už psala také mám tento problém a napsala mi tu paní jaké léky jí pomohli a pak známému lékaři a ten si myslí že to je od páteře poněvač rengeny a kravní testy mám v pohodě a tak mi ještě doporučil znovu k neurologovi a zažádat o manetickou rezonanci a CT a pak že se uvidí.ale určitě zajděte klékaři k obvodnímu nebo rovnou na neurologii.
alenn  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den. Je mi 57 let a v poslední době mě trápí bolesti nártů na nohou. Také mám křečovité bolesti kloubu pod palcem na noze. Bolesti mě trápí i v noci. Nejsou pravidelné a některé dny bolesti nemám. Snažím se nosit boty na klínku či nízkém širokém podpatku, ale necítím nějakou úlevu. Ráda chodím i bosa. Poradíte mi? Děkuji alenn.

Související zákroky