Otok pod čéškou

Otok pod čéškou

lukas  |  návštěvník  |  Praha
Prosim o radu...cca 3.3 mi po behani lehce nateklo koleno a bylo bolestive..par dnu jsem lecil fastum gelem bez uspechu...9.3 mi doktor diagnostikoval jen bolest nejakeho tukoveho polstarsku u cesky (rtg bez nalezu)..a ze mam pokracovat gelem dolgit a dostal jsem ortezu...po tydnu bolest prycale otok ne..doktor rekl ze je to normalni at pokracuju s gelovanim...otok se ani trochu nezmencil ale doktor na kontrolach tvrdi ze je to normalni...kopii lekarske zpravy mohu zaslat na mejl..muze mi nekdo zkusit poradit prosim ? vsechny gely a masti byly na nic..
čego  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 1 odpovědí
Zdravím lukas. Nevím samozřejmě, zda může jít o stejnou diagnózu (bolest u mne přetrvávala), ale kdysi jsem měl zánět tzv.tíhového váčku v místech, které uvádíš a taky jsem to pozoroval po běhání, resp. fotbalovém tréninku, myslím tehdy po běhání na škvárovém oválu. Je to již pěkná řádka let (cca 18), ale vím, že mi tehdy pomohl magnet na rehabilitaci. On tehdy ještě moc nebyl k mání. Zkoušel jsem bez úspěchu realizovat různé rady, zábal z nastrouhaných brambor (kvůli škrobu) apod., ale magnet pomohl. Přeju hodně štěstí.
pepous 6  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
mam podobne problemy koleno m i oteklo a na ortopedii mi nasli na rentgenu tlak na ce sku abolest pretrvava prasky ani injekce nepomahaji bolest stale pretrvava pri chuzi ado schodu musim jenom s holi co mam delat a kde mi poradi dekuji