Dobry den.Asi dva tydny mam stejne priznaky,v noci se budim bolesti.Odkrvena prava ruka,leva jen trochu a obcas.Boli me zejmena treti,ctvrty prst,ruka je stuhla obcas az k loktu.Prez den ,kdyz se hybu tak je to celkem dobre jen min citim strany prstu.Mluvila sem se svou praktickou lekarkou a ta mi rekla,ze je to pravdepodobne priznak po chemoterapii aozarovani,ktere sem ukoncila zhruba pred tremi mesici.Mela sem nador na cipka.Nyni cekam na vysledky zda byla lecba uspesna.Ruce nak obzvlast nenamaham,jsem spis v klidu,ale preci jen mam vice pohybu nez pri lecbe,bylo mi dost spatne,tak jsem casto polehavala.Byla bych rada za nejakou radu.Dekuji.Dusilova
Noční odkrvení ruky
(Diskuze k tématu Ruka - karpální tunel)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Jen doplnim.je mi tricet osum let.Dusilova
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobry vecer,vite nez jsem podstoupila prvni operaci karpalu ,nechala jsem se lecit obstrikama,klidem a poslouchala jsem na slovo,celou dobu od vyuceni pracuji jako kucharka takze ruce potrebuji ,myslim ze bych asi na vasem miste pozadala o vysetreni odbornikem,ja mam tu smulu ze s kazdou nemoci jdu az na posledni chvili,pak nasleduje operace,chtela jsem tim rict ze mam za sebou take to co vy a tak asi vim ,jak vam je .Pani doktorka vas muze poslat na neurologii a tam se o vas postaraji,nechaji udelat vysetreni EMG,s tim vas poslou na neurochirulgii tam uz se rozhodne co s tim .Jinak nic jineho nevim ,jen ruku nepretezujte a me pomaha kdyz to brni tak s ni tresu,mam jist prasky na bolest,jenze nic moc nesmim,jsem po tromboze a na Warfarin ,se moc leku nesmi,venku noste teple rukavice,to je vse co muzete pro to udelat nez vam pomuze odbornik ,preji hodne stesti,naschledanou ,Dance
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?