Chybná diagnóza i špatné postupy

Petrbeny

Pan doktor může být odborník ve svém oboru Andrologie, dle mých zkušeností je ale větším businessmanem, než lékařem. Po více než jednoletém čekání zavolal, aby se ujistil, že o lečbu mám zájem.  Dal mi termín návštěvy a sdělil částku vstupního vyšetření. Bylo to opravdu hodně Kč. Trochu jsem zaváhal Podivil se nad cenou a pan doktor mi sdělil jestli nechci, tak nemusím přijet na vyšetření.
Když už jsem rok čekal, tak jsem vyšetření absolvoval, které bylo cca za 1.5 hodiny uskutečněno. Pan doktor byl velmi rozvážný. Přeci za ty peníze na tom musí nějaký čas strávit. Bylo to urologické vyšetření, kterých jsem měl již několik a navíc hrazených ZP.
Moje zklamání bylo, že mi odmítal podat kvalitní informace o léčbě. Na stránkách píše pan doktor o léčbě kauzální, ale prováděl lečbu symptomatickou, dle sdělení dvou urologů. Navíc začal lečbu hormonální i přes to, že jsem byl hormonálně v pořádku. To mi bylo potvrzeno kvalitním endokrinologickym vyšetření ve Fakultní nemocnici rovněž hrazené ze ZP. Pan doktor požadoval vysoké částky Kč za odběr krve. Jen pro informaci, takové vyšetření krve by přišlo samoplatci na pětinu až sestinu Kč dle zdravotního zařízení oproti u pana doktora.
Pan doktor jasně viděl , že nejsem pacient bez otázek a že mi taky asi výše plateb nebyla lhostejná. Odmítl mi další lečbu i pres vysoký vstupní poplatek. Odůvodnil to sice zákonem, ale byl v úplně mimo ve výkladu zákona. Přišel jsem tedy o dost peněz za žádnou lečbu.
Jestli si mojí recenzi čtěte pane doktore, tak Vám sděluji, ze jsem prodělal neuroinfekci, která mě působila potíže. Měl jste se více zabývat mojí subjektivní anamnézou a začít me léčit. Vy jste ale, dle mého názoru, pouhý urolog a ne androlog.

Proč není jméno doktora. Je to MUDr. V.K., CSc.

Petrbeny

Proč není jméno doktora. Je to MUDr. V.K., CSc.

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Lucie

Dobrý den, jméno lékaře můžete sdělit soukromou zprávou a kdokoliv si Vaši recenzi přečte, může Vám napsat o více informací. Jelikož právní odpovědnost za obsahem na tomto portálu neseme my, nikoliv vy, jako anonymní uživatel, který si může napsat co chce, pak musíme takto postupovat. Pokud by nás kontaktoval lékař, že se jedná o pomluvu a lež, tak jsme povinní dokázat, že jste napsal pravdu. Jistě uznáte, že to nejsme schopni. Proto je jméno lékaře skryto a je k dispozici nástroj soukromé zprávy, kde si můžete s kýmkoli psát cokoli.

Moc děkuji za pochopení
Lucie, administrátor

Recenze lékaře


Notice: Undefined index: form_source in /data/www/medved/application/views/widgets/story-thread.phtml on line 56

Notice: Undefined index: fullname in /data/www/medved/application/views/scripts/helpers/media-doctor.phtml on line 22
Doktor ve Vašem okolí