Dobry den, je pravda,ze Crest belici zubni pasky jsou jednickou na Americkem trhu a pouzivany jiz 50 let? Slysela jsem na ne velice dobre reference. Muzete mi je doporucit? Dekuji Petra
CREST bělení zubů-reference
(Diskuze k tématu Bělení zubů pomocí plazma lampy a laseru)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 25
Dobrý den Petro,
co se týče zmíněných bělících zubních pásek, mohu Vám napsat, že jsme zastánci pouze bělení pod dohledeme stomatologa a dle našeho názoru je domácí bělení riskantní. Opravdu záleží pouze na Vás jakému typu bělení dáte přednost. S pozdravem Esthetx.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
ale v usa jej doporucuji i stomatologove? a je urcen pro domaci beleni, obsahuje 6% peroxidu coz je nejbezpecnejsi mnozstvi.... proc vy nedoporucujete?
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Mě moje zubařka bělení zubů doporučila pomocí pásek. Prý to vyjde levněji a výsledek je úplně stejný. Je pravda že obsah peroxidu je menší, ale zase pásky se používají po dobu 14 dní. Rozdíl je jen ten, že vyšší obsah peroxidu funguje rychleji, coz v ordinaci potrebuji. Za to je to více nebezpečné. Já pásky Crest používám a jsem nad míru spokojená!! Kdyby jste hledali prodejce, tak já osboně nakupuji od www.bilychrup.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 16
Dobrý den,
bělící pásky různých výrobců sice většinou obsahují účinnou bělící látku - peroxid vodíku. Ten je však přítomen v nižší koncentraci ( cca 6% ) než v bělících sadách, používaných v zubních ordinacích. Doporučujeme Vám tedy zuby bělit pomocí těchto sad, které jsou k dispozici u zubních lékařů. Výsledný efekt je zde rozhodně větší než u použití bělících pásků.
Objednat se lze na telefonním čísle: 234 716 400
Pro více informací navštivte naše stránky www.asklepion.cz, nebo volejte na telefonní čísla:
Praha +420 234 716 111, Karlovy Vary +420 353 344 557-8, Mariánské Lázně +420 354 651 860-1, Ostrava +420 596 138 835.
S pozdravem MUDr. Šmucler F., Asklepion
Můžeme nabídnout bělení White Pearl, které je klinicky testováno a probíhá v pohodlí domova, při ceně výrazně nižší, než bělení ordinační. Funguje také na principu stomatologicého gelu a vytvarovaných aplikátorů, které si ovšem tvarujete doma ze silikonových formiček. Stomatologický gel obsahuje účinnou látku karbamid peroxid v koncetraci 10%, což je doporučená koncentrace pro domácí bělení. Větší koncentraci doporučujeme pouze pro použití v odborných zařízeních.
Bělící gel má výhodu od proužků především v jeho dokonalém přilnutí k zubu a rozprostření do mezizubních prostor, například při zubech, které jsou křivější a ne úplně rovné.
Krásný den s krásným úsměvem přeje White Pearl
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?