Bolest a krvácení po sexu

Bolest a krvácení po sexu

sylvie  |  návštěvník  |  Praha
Dobrý den. S přítelem jsem přes tři měsíce, je z afriky, takže má větší přirození, ale nikdy jsme neměli při sexu problém. Jenže včera jsem po sexu začala krvácet, ale nic mě nebolelo a během dne se to uklidnilo a nekrvácela jsem. Jenže dnes ráno jsem začla celkem silně krvácet a bolí mě podbříšek. Před týdnem jsem měla výsledky ze stěrů z děložního čípku a jsou v pořádku.. Mohlo by to být tím, že jsem začla užívat místo lunafenu jeanine? Menstruace mi skončila před 14 dny. A nebo mě přítel mohl nějak poranit?
MUDr. Jaroslava Marková  |  Basic member  |  Vnitřní lékařství  |  Praha
  • 168 odpovědí
  • 8 Likes
Dobrý den, obojí je možné, změna antikoncepce může být příčinou, doporučuji ale návštěvu gynekologa k vyloučení možného poranění, pokud máte pocit, že k němu mohlo dojít.
Wenda  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
  • 1 odpovědí
Dobry den,chtela bych slyset vas nazor na to co se semnou deje.S pritelem jsem se milovala posledni den s uzitim antikoncepce a cekam menstuaci ale po styku jsem na druhy den zacala krvacet a menstuace mi chodi po dvou dnech preruseni s prasky,krvaceni trvalo jen pulku dne, ale mam i bolesti v miste vagini.Co by to mohlo byt?Dekuji vam za odpoved.
MUDr. Ilič Zdravko  |  Basic member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

pravděpodopbně že se nejdná o nic závažného ale neznám vaše výsledky cytologie atd. a proto doporučují navštívt gynekologa

S pozdravem,

MUDr Ilič
Klaudia  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 1 odpovědí
Dobry den, je mi 18 let a mam problemi s krvacenim, jenze ne pri styku ale pouze (omlouvam se ze to tak nazvu) kdyz to dela pritel rukou. Mohlo by to byt tim ze treba tlaci nebo ze me podrazdi?. Ikdyz me nic neboli, tece vzdy hodne krve.
MUDr. Ilič Zdravko  |  Basic member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobý den,

nejl´pe bude když se Vám to stane aby jste se ihned stvila za gynekologem který nebolestovou metodou zjisti odkud krvácíte,

S pozdravem,

MUDr Ilič
Evik  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
Dobry den.Chtela bych se zeptat zda by mohl byt naky problem kdyz me pri pohlavnim styku boli podbrisek a obcas jeste i druhy den.Obcas i druhy den lehce krvacim.Beru antikoncepci depo proveru a jsem po dvouch porodech(prvni pred sesti a druhy pred tremy lety)citologii a vysetreni mam za sebou asi pred mesicem a vse v poradku.Predem velmi dekuji za odpoved.S pozdravem Eva
Radczuzka  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,
v poslední době se mi stává, že při sexu začnu špinit (vždy ale jen na začátku při prvním "kole" a potom už nic). Antikoncepci beru už asi 5 let a nikdy předtím se mi nic podobného nestalo. Při prevetivní kontrole u gynekoložky (asi před měsícem) bylo vše v pořádku a bylo mi řečeno, že to může být z nachlazení, ale pokud to bude zesilovat, tak je nutné provést vyšetření. Nachlazená teď sice trochu jsem, ale určitě ne už 5 měsíců v kuse. Co je divné, že včera večer jsem špinila zase jenom na začátku, pak celou dobu nic a dnes ráno taky bez problémů.
milka  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
dobry den mam velky problem. mam 4 deti jsme po sterilizaci uz 2roky. a posledni dobou mam po styku s partnerem problem ze krvacim a jako bych v brise mela kudlu. nevim co cekat. k lekari so bojim jelikoz moje maminka i babicka prisli o delozni hrdlo z duvodu rakoviny.
katewinslet  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
Dobrý den, obracím se na Vás s problémem, který je pro mě v tuhle chvíli velice aktuální a mám z něho strach. Před 14 dny, jsem prodělala zánět močových cest a byly mi zjištěny 2 žlučníkové kameny ( které jsem si zatím operovat nenechala), o týden později jsem se zase na týden do nemocnice vrátila s ledvinovou kolikou. Včera jsem přišla z nemocnice domů a po 14 dnech jsem se s přítelem milovala. Celou noc a i teď pořád krvácim z pochvy, neni to jen špinění :( Menstruace mi před týdnem skončila a beru HA.Může to být spojeno s těmi ledvinami a tím, že beru ATB, nebo je to nový příznak a já mám pelášit k doktorovi? :( Děkuji moc za odpověď. Hezký den. Petra