Krvácení po pohlavním styku

Krvácení po pohlavním styku

anonym  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
dobrý den,chtěla jsem se zeptat,nestává se mi to často,jen někdy po pohlavním styku,krvácím,jen málo a až druhý den.Podle paní doktorky jsem v pořádku,snaží me se o 2 dítě,zatím to nějak nejde,nemůže to aji třeba vadit nějak k otěhotnění.Při prvním početí jsem nikdy nekrvácela.Děkuji za odpověd.Tomečková
:P  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
Dobrý den.
Před týdnem jsem měla s přítelem sex 2-krát po sobě aby ten 2 byl trošku divočejší,poté si přítel na penisu našel nepatrné kapičky krve skoro nic.
Ale poté jsme celý týden měla takový hnědší výtok.A ktomu mi zjistili zánět močového měchýře,dnes doberu antibiotika. Pak jsme si myslela,že je to v pořádku a spali jsme spolu znovu ale sex byl úplně normální. Přítel na penisu nic neměl ale já když jsem si utírala sperma tak v tom byla i krev,vůbec netuším co by to mohlo být. Prosím o rychlou odpověď.
AK  |  návštěvník  |  Kraj Vysočina
  • 1 odpovědí
před třemi dny jsem měla svůj první sex a přítel se do mě nějak nemohl dostat. Po styku jsem začala lehce krvácet (bylo to jen na intimní vložky), ale neustále i 4. den stále krvácím, může to být způsobeno i antikoncepcí, kterou jsem začala brát nedávno(Katya)? Děkuji za rychlou odpověď :) AK
Alena  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co způsobilo mé krvácení při sexu.Přibližně před třičtvrtě rokem jsem spala s jedným klukem a byla jsem v domění, že panna ještě jsem, čekala jsem nějaké to krvácení ale nic se nedostavilo.Po několika mesících jsem nasadila antikoncepci, jelikož se mi to zdálo více opatrné a nechtěla jsem nic riskovat.S antikoncepci jsem neměla žádné problémy, byla jsem s ní spokojená a při první gynekologické prohlídce nedošlo k žádným problémům, vše bylo v pořádku.Po nějaké době jsem si našla přítele a jsem s ním skoro 2 měsíce, když jsme spolu spali tak žádně problémy nenastaly, vse probíhalo tak jak by mělo.Až před týdnem mi při sexu tekla krev, byla čistá a ve velkém množství, myslela jsem si že panenská blána nebyla protržená a že to nastalo právě v tu dobu.Týden jsme spolu nespaly a zase se vše dalo do normálu, ale po týdnu to přišlo znovu, sice už v menším množství ale opět čistá krev.Mám obavy aby to nebylo něco závažného.Proto prosím o radu, co by to asi mohlo být.
Bla  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Měla jsem sex se svým partnerem a po ukončení jsem začla ihned krvácet ( jen slabě ), přitom antikoncepci beru ještě týden. Mám se něčeho obávat ? Stalo se mi to už před nedávnem a teď znovu. Předem díky za odpověď či radu
Milda  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, mám 3 děti a již několikrát se mi stalo, že po pohlavním styku lehce krvácím, jde spíše o slabounkou krev s příměsí čistého hlenu, která během několika hodin zmizí. Záleží na poloze styku, většinou se mi to stává při poloze zezadu. Vyšetření na gynekologii při poslední kontrole cca 3 měsíce bylo v pořádku. Je možné že se toto stane vlivem např. poranění sliznice? Či může jít o jiný problém?
Děkuji za odpověď
anonym  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
Dory den mam takovej malej dotaz asi tak pred 2 mesicema jsem pri pohlavnim styku zacala malinko krvacet ale nekrvacim pri kazdym pohlavnim styku byla jsem i u sviho ginekologa a to nez jsem odlitla do irska a bylo mi receno ze jsem v poradku a mam tedka docela ztrach protoze jsem cizi zemi a neverim tak tem doktorum Predem dekuji za odpoved zuzana.
marta  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, chtěla bych se také optat na tento problém. Mám již skoro dva roky přítele a nikoho jsem před ním neměla. Před tím jsem žádné problémy neměla. Mám teď ale problém, že je styk s ním občas trochu bolestivý, nicméně k lehkému krvácení-spíše špinění u mě došlo pouze dvakrát a hned po styku. Naposledy to ale bylo před pár dny. Na gynekolog. prohlídce jsem ale byla před čtvrt rokem a vše bylo v pořádku. Ještě bych možná měla dodat, že přítel je trošku vyvinutější, tak jestli to na to nemá nějaký vliv popřípadě bych ráda věděla, čím by to mohlo být a jestli můžu udělat něco proto, abych se "šetřila". Děkuji moc předem za odpověď
Marta
miska  |  návštěvník  |  Karlovarský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,je mi 18 let,jsem po porodu jiz 16 mesicu :-)) Menstruaci jsem mela 28.11.2012 ta mi skoncila 5.12.2012, 8.12.2012 jsme s pritelem mely pohlavni styk po kterem sem druhy den zacla krvacet z vaginy,to trvalo presne tyden,do 15.12.2012,to sme mely styk dalsi po kterem sem zacla krvacet znova a jeste dnes krvacim,je mozne ze to je z toho ze musim to tak napsat me pomiloval vic nez obvykle a neco mi vevnitr posramotil? Neni mi ani zle ani me nic neboli. Dekuji moc za odpoved
pohani  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, po pohlavním styku vždy začnu krvácet respektivě špinit a začnou mě ukrutným způsobem bolet močové cesty jako při zánětu močového měchýře. Kolikrát při samotném pohlavním styku mám bolesti a je to dost nepříjemné. Špinění je někdy slabší, někdy silnější, většinou až 3 dny. Ke svému gynecologovi chodím pravidelně. Jsem 20 měsíců od mého prvního porodu, problémy s bolestí začali po něm a špininění začalo cca před 5 měsíci. Ještě do nedávna jsem navštěvovala každý měsíc COP pro polypy, které prý vznikly po porodu. Všechny vyšetření byly negativní, poslední návštěva zde byla v červnu 2012 a v září 2012 jsem byla u svého gynecologa na pravidelné kontrole. Děkuji moc za odpověď