Mírně zvýšená teplota a bolesti zad po revizi dělohy
Dobrý den. Dne 14.8. jsem začala spontánně potrácet/krvácet (zamlklý potrat). Rozhodla jsem se počkat, zda si tělo poradí a vyloučí vše samo. Bohužel jsem musela o týden později podstoupit revizi dělohy, jelikož jsem začala mít mírně zvýšenou teplotu a podle UZ bylo v děloze ještě hodně reziduí. Po revizi jsem dostala antibiotika (tabletky), které beru již přes týden, ale teplota se stále pohybuje mezi 37-37.4 a také stále cítim trochu bolest v zádech (v podbřišku ne). Po revizi jsem měla jen minimální špinění. Před třemi dny kontrolní UZ, v děloze již jen jen trochu krve, rezidua do 5 mm ve středu dělohy, na stěnách nic. Pan doktor mi doporučil a píchl injekci methylergometrinu na pomoc vyloučení zbytků z dělohy a její rychlejší zavinutí (žádné krvácení po ní nenastalo). Před ani po revizi jsem neměla teplotu vyšší než 37.4 a kdybych neprodělala spontánní potrat, taková mírně zvýšená teplota by mě netrápila. Ale teď mám strach, zda nemám zánět, když ani přes antibiotika se teplota nevrátila do normálu a záda pobolívají. Žádné špinění již nemám, jen sem tam průhledný či slabě béžový výtok bez zápachu. Na kontrolu již objednaná nejsem, antibiotika doberu zítra. Mám ještě počkat třeba týden, zda teplota klesne pod 37 a bolesti zad ustanou nebo mám navštívit lékaře dříve? Děkuji za radu.