Bolest podbřišku a bílý výtok

Bolest podbřišku a bílý výtok

zuzana  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 3 odpovědí
dobry vecer mam velke bolesti pod brichem ta bolest my jde až bokach a mam bilej vytok hustej a i zapacha
MUDr. Miloš Debnár  |  Basic member  |  Gynekologie a porodnictví  |  Šumperk, Oskava
  • 234 odpovědí
  • 48 Likes
Navštivte gynekologa.Po gynekologickém vyš.a provedení KOH/aminového testu
a ph pochvy/dostanete th.ve formě vag.tbl.a per os ATB th.
  • 3 odpovědí
dekuji
  • 3 odpovědí
moc vam dekuji mela by jednu otasku jeste prosim vas pani doktorka mi delala visetreni a pri jsem ginekolokocky zdrava ale furt do toho nemuzu prit do ji neho stavu nevim co mam delat snazim se spitelem uz 5 let a furt nic a muj pritel neba zadnou vadu von uz ma dve deti z jinou pritelkyni nevim jestli nejsou nato nake treba presky moc dekuji

Reakce na zuzana

MUDr. Miloš Debnár  |  Basic member  |  Gynekologie a porodnictví  |  Šumperk, Oskava
  • 234 odpovědí
  • 48 Likes
Nutné je vyšetření manžela na spermiogram.U Vás bazální hormony 2.den menses.Nutné je podstoupit dg. hysteroskopii/abnormity děložní dutiny/a LSK dg s chromopertubací/vyloučení plášťové poruchy dělohy a ověření průchodnosti vejcovodů/.

Reakce na MUDr. Miloš Debnár

• 3 odpovědí
moc vam dekuji za radu vite ja jsem spritelem 10 let a touzime po miminku mislite ze by mel chybu von i kdyz ma deti
jinak moc dekuji ja si asi zmenim doktora protoze pani doktorka je neschopna furt mi tridi ze jsem zdava a zadny visetreni my nedela tak se mejte hesky a dekuji

Související zákroky