Zlomená nártní kost - je lepší operace?

Zlomená nártní kost - je lepší operace?

Lukas  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,dne 2.11 jsem měl pád a zlomil si nártní kost 5 metatars dislokovaná spirální na levé noze.. V ten den mi byla dána sádrová dlaha..zlomenina nebolela..dne 4.11 jsem se měl dostavit na kontrolu a zvážení operace..tak jsem odmítl.s tím ,že 8.11.mi byla dlaha zasádrována..to jsem vydržel 3 hodiny,když jsem doma usoudil že to moc bolí,sádra byla jak svěrák a noha bolela už i v místě zlomeniny,ale i mimo...takže všude..hned jsem volal do nemocnice a dostavil se s tím že to moc bolí,noha se vůbec neprokrvovala..tak mi tu sádru sundali..do tohoto okamžiku mě v ty dny řešili 2 doktoři..při sundání tam,to bylo odpoledne už tam byl jiný doktor,který o mě nevěděl nic,tak zjistil snímek Rtg a okamžitě řekl-ty jdeš na operaci.!najednou slova těch dvou doktorů neplatila..teď ležím doma..nohu mám ve stahovacím obvazu a jen ležím.noha vůbec nebolí.jen když chodím tak tlak krve není příjemný..já už zítra jdu do nemocnice a nechci operovat..myslím že v nějaké správné ortéze by mi to také srostlo.prosím o váš názor..je operace nutná a je vážně proces hojení rychlejší?bojím se operace a její okolnosti.nebo myslíte že je lepší se nechat operovat?