ANUG - řešení akutního stavu - čištění, proplachy, infekce

ANUG - řešení akutního stavu - čištění, proplachy, infekce

Vich

MUDr. Kozlikovou jsem navstivil 22.8.2019 pri reseni akutniho stavu (prudke zhroseni gingivitidy), vyzadujici sluzby paradontologa, ktere moje zubarka neposkytuje. Pani doktorka si udelala cas uz za dve a pul hodiny od meho telefonatu a prijala me i bez zadanky a jako neregistrovaneho. Na miste potvrzena ANUG, pefektne osetreno (cisteni, proplachy, odstraneni infenkcnich zdroju v ramci stavu takrka bezbolestne, anestezie byla dostatecna a po celou dobu peclive hlidana, muj strach byl asi temer hmatatelny :). Bez jakychkoliv dohadu take predpsany potrebne leky a poskytnuta detailni a trpeliva instruktaz, jak v dalsich dnech postupovat. Ocenuji i ochotnou telefonickou konzultaci k mym pozdejsim dodatecnym dotazum mimo pracovni dobu. Cekal jsem sice o neco mensi doplatek, ale vzhledem k rychlosti reakce, schopnosti dat termin ten samy den v radu jednotek hodin a celkove kvalite prace a vstricnosti lekarky byla cena dle meho odpovidajici a akceptovatelna. S odstupem cca 8 hodin od zakroku ho hodnotim jako precizni - veskera bolest je zcela pryc, vycisteni dokonale, ani jedno z lozisek infekce uz vubec neboli i bez analgetik a dasne se viditelne vzpamatovavaji. Dekuji za zachranu rychle progredujiciho stavu "za pet minut dvanact" (v tomto pripade takrka doslovne) a budu se tesit za tyden na kontrolu.

Zobrazit příspěvky2 Skrýt příspěvky2
Lucie

Dobrý den, můžete mi prosím napsat celé jméno paní doktorky - ideálně i město nebo adresu? Tato paní doktorka není v našem seznamu lékařů a bylo by super to napravit pro ostatní pacienty, kterým by mohla případně pomoci.
Děkuji
Lucie, administrátor

Zobrazit odpověď
Vich

Dobry den, MUDr. Stanislava Kozlíková, Poliklinika Československé armády 414, Nové Strašecí, tel. 313 574 516 , 732 508 263.
Ale v seznamu zde jste ji v dobe psani recenze urcite meli - zaaval jsem hodnoceni primo v jejim profilu ...

Doktor ve Vašem okolí