Velmi vysoce hodnotím individuální přístup

Registrovaný uživatel

Velmi vysoce hodnotím individuální přístup, vyčerpávající informace o zákroku, vysoká odbornost a profesionalita operátora.Jsem zatím zcela bez problému, mírná bolest je tlumena medikamenty.Propuštěn 7 den po operaci, stehy jedu odstranit 13 den po operaci.

Zobrazit příspěvky6 Skrýt příspěvky6
Lucie

Dobrý den, tak to zvládáte úžasně! Už nějak začínáte víc chodit? nebo jaký máte režim? A pojedete do lázní?

Zobrazit odpovědi 5
Registrovaný uživatel

Dneska jsem byl vyndat stehy / 13 den po operaci /. Pri manipulaci s nohama me v kycli obcas. trochi pichne. Ted mi lekar napsal rehabilitaci. Trochu se obavam jak se tam nudu dopravovat.Ale to nejak byresim. Od bolesti budu brat nen vecet.

Reakce na Registrovaný uživatel
pejskomilka

Dobrý den, jsem po TEP kyčle již rok a zcela bez problémů. Jen moc dobře nechápu, že jste nejel po propuštění z nemocnice na rehabilitaci z lůžka na lůžko, kde by Vás rehabilitační pracovníci pod odborným dohledem správně rozhýbali a vše důkladně naučili Je strašná představa dojíždět tak brzy po operaci někam na cvičení MHD !!! Musíte dávat pozor, aby Vás někdo "pospíchající" do nohy neuhodil nebo jste neupadl. To by bylo fakt pro TEP likvidační. PROČ Vám lékař nepředepsal, když už ne přímo ústavní rehabilitaci, alespoň rehabilitační sestru do bytu??? Máte na to právo! i od pojišťovny. Dojíždění si rozhodně rozmyslete!!! Neměl byste ještě ani nevhodně sedět bez zvýšené podložky. A cvičit nutně potřebujete! Ale někam dojíždět, potom se zouvat,převlékat a po únavě opět, místo odpočinku, jet MHD domů. Nevím kolik je Vám let, ale opatrnost je po operaci vždy nutná. Vím o čem mluvím a opravdu nejsem hypochodr.
Můj operatér odvedl 100% perfektní práci a přesto nastal dost velký problém díky nešetrnému převozu /samozřejmě v leže jak má po kyčli být/ sanitkou do rehabilitačního centra, které mne druhý den vracelo na sál, neb mi rána začala vnitřně krvácet a zanítila se. Ránu museli znovu otevřít a vyčisti od kosti. Takže zbytečná narkóza v krátké době navíc. Proto doporučuji oslovte lékaře,aby Vám doporučil jiný druh rehabilitace. Držím palce

Reakce na Registrovaný uživatel
Juliesvarc

To mě docela mate, že Vám nedali rehabilitaci hned v nemocnici. Já byla před rokem, v Litoměřicích, a hned mě převezli z jednoho oddělení na druhé a tam jsem hned rehabilitovala. A potom mě vezla sanita domů, vleže. Dnes jsem v pořádku a na Litoměřice si nemohu stěžovat No a pak byly lázně. Ty jsou k nezaplacení..Cvičit musíte pořád,já cvičím stále každé ráno, ale to poznáte. Přeji dobré pořízení. Švarcová

Reakce na Juliesvarc
Registrovaný uživatel

Dobry den, momentalne lezim na tehabilitaci na tri tydny. Pak cekam na lazne. Myslim, ze v lednu by to bylo odealni. Preji usoesnou lecbu.

Reakce na Registrovaný uživatel
Juliesvarc

Děkuji a hlavně Vám ať to vše dobře dopadne. Máte toho ještě trochu víc, před sebou. Držím palce:))

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí