Notice: Undefined index: presentation in /data/www/medved/application/widgets/HeadingWidget.php on line 128
Podologie - Před koncem ordinační hodiny posílají pacienty domů

Podologie - Před koncem ordinační hodiny posílají pacienty domů

Registrovaný uživatel

Nedoporučuji lékaře N.P. , nemá pověst kvalitního ani milého a laskavého lékaře, jak jsem se o tom přesvědčila v čekárně. Telefonicky neobjednávají, musíte mít doporučení i když tam máte kartu a hodinu před koncem ordinač,doby Vás vyhodí. Sestra se objevila ve dveřích po 30 minutách (z protější ordinace za tu dobu 3x kontrolovali příchozí pacienty) a sdělila, že mají ještě 3 pacienty a že budou končit, že mě nevezmou, potvrzení nedostanu, že nemám čekat a mám si to nadpracovat. Že zavolá doktora, který se záhy objevil ve dveřích, nepříjemný, po boku sestře přizvukoval a na dotaz proč neobjednává?? arogantně odpověděl, že je to jeho věc a nashledanou. Opravdu, naprosto neuvěřitelné! Dal tím všem jasně najevo, že ho nezajímá, jak dlouho tam jeho pacienti sedí a že je mu to úplně jedno...ostatní v čekárně jen rozčarovaně kroutili hlavami, že tohle snad není možné, navíc byli otrávení čekáním, že tam sedí až 3 hodiny.... A co se odbornosti týče, padlá klenba a bolest nohou při chůzi, nejsou pro doktora diagnoza hodná řešení, prý co bych chtěla.

Zobrazit příspěvky4 Skrýt příspěvky4
Lucie

Dobrý den, děkuji Vám za tuto zkušenost, byť negativní. Jak to dopadlo? Šla jste k jinému lékaři?

Bohužel negativní hodnocení jsou právně těžce uchopitelná a musíme dodržovat pravidla a zákony a tedy nemůžeme publikovat jméno lékaře :-(. To můžeme u tzv.transparentních lékařů, kteří souhlasí i s negativními hodnoceními a podle toho se k nim i staví. U ostatních však jména můžeme publikovat pouze s iniciály. 

Z toho důvodu i doporučujeme vybírat lékaře, kteří transparentní jsou :-)

Držím Vám palce, abyste příště potkala co nejlepšího lékaře...

Lucka

Zobrazit odpovědi 2
Registrovaný uživatel

Dobrý den Lucko, ano objednala jsem se k jinému ortopedovi, horší to být nemůže, tak nečekám další nepříjemnost. Můžu Vám napsat jak to dopadne. Jdu k Dr. Pokornému na Viniční. Ještě ke jménu netransparentního doktora, tak ho prostě v příspěvku odmažte a nechejte tam jen iniciály. To by šlo?
Děkuji Vám za odpověď.
Renata

Reakce na Registrovaný uživatel
Lucie

Iniciály samozřejmě nechat můžeme :-)

Marcela

Jaké je prosím přesné jméno doktora a ve které nemocnici ordinuje ?
děkuji.
M.J.

Recenze lékaře

Doktor ve Vašem okolí