Notice: Undefined index: presentation in /data/www/medved/application/widgets/HeadingWidget.php on line 128
Bohužel velké zklamání

Bohužel velké zklamání

Ven

Bohužel velké zklamání. Zrovna na něj jsem dostala doporučení a objednala se k němu s pocitem, že se na jeho úsudek můžu spolehnout a případně se nechat odoperovat. Jela jsem ze Zlína se dvěma malými dětmi, počkaly jsme si 3 hodiny a pak mě pan doktor odbyl s tím, že mně nic není a že si mám posílit kolenní svaly. Teď už jsem po operaci, která proběhla ve Zlíně a při které se zjistila ruptura před. zkřížené vazu, rozbitá chrupavka a zánět v koleni. Víc nemusím dodávat:-(

Zobrazit příspěvky3 Skrýt příspěvky3
Markéta
Markéta

Dobrý den, to je mi moc líto, jak probíhá rekonvalescence?Ve Zlíně jste byla v nemocnici nebo na klinice?Kdy půjdete na kontrolu? Držím palce a přeji pěkný konec roku!

Zobrazit odpovědi 2
Ven

Dobrý den, operace proběhla u pana doktora Menšíka, jsem 14 dní po zákroku a celkem funguji, akorát 2x punkce z kolene. Do Ivančic jsem si s sebou brala i nahrávku z MR, ale i přesto si pan doktor byl jistý, že si to vymýšlím a na můj dotaz jestli by se mohl podívat na záznam, mně odpověděl, že nemá čas si něco pouštět. Tímto příspěvkem jsem hlavně chtěla říct, že nejde se spoléhat na úsudek jednoho lékaře, byť sebelepšího.V tomto případě mi chyběla i lidskost.

Reakce na Ven
Markéta
Markéta

Dobrý den, děkuji za odpověď, to mě mrzí, musela to být pro vás studená sprcha..Důležité ale je, že vám ve Zlíně pomohli. Pokud budete chtít, můžete ohodnotit vaši operaci v novém příspěvku. Musím připomenout, že i negativní zprávy jsou velice cenné pro ostatní pacienty, nemůžeme sice z právních důvodů zveřejnit jméno lékaře (to je možné pouze u transparentních doktorů), proto jsem ho musela v textu smazat, ale počet hvězdiček se promítne v průměrném hodnocení lékaře. Držím moc palce, ať jste brzy fit!

Recenze lékaře

Doktor ve Vašem okolí