57 let: laparoskopická operace stresové inkontinence

57 let: laparoskopická operace stresové inkontinence

Lid11

Pan doktor Havel mi byl doporučen na gynekologii a byla jsem jak s vyšetřením, tak i s laparoskopickou operací se zavedením vaginální pásky velice spokojena, jsem 2 dny po operaci, bez bolesti a vše funguje, tak jak má, moc děkuji. Marie

Zobrazit příspěvky3 Skrýt příspěvky3
Jana

Dobrý den Lid11, děkuji za napsání hodnocení, jste teda vyléčná úplně a již netrpíte inkontinencí? Jak prosím operace probíhá? Je v nějakém lokálním umrtvení nebo to nebolí?

Zobrazit odpovědi 2
Marie

Dobrý den, jsem 5-tý den po operaci, zatím žádný únik ani kapička, operace proběhla v celkové anestezii, 2 dny před - jen kašovitá strava i po operaci. Po probuzení z narkózy, bez bolesti, jen jsem pospávala na JIPce to jen pro kontrolu a druhý den jsem šla na pokoj. Hodně jsem pila a po prvním vymočení, jsem šla k sestře na cévku (nebolelo, sestřička byla šikovná) na měření zbytkové tekutiny v močovém měchýři a bylo to v pořádku. Druhý den jsem šla domů, netahám nic těžkého a ještě do 10 dnů klid na lůžku. Celkově jsem tam byla 3 noci.
Operace: po usnutí udělají v tříslech 2 dírky cca 1cm a protáhnou pásku a toť vše. Je to super, bez komplikací, bez bolesti.
Marie

Reakce na Marie
Jana

Dobrý den, děkuji za info. Platila jste si operaci, nebo to bylo hrazené pojišťovnou?

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí