MUDr. Vilhelm je opravdový odborník, žádný šarlatán..

MUDr. Vilhelm je opravdový odborník, žádný šarlatán..

VSoural

MUDr. Vilhelm je bezesporu ten nejlepší lékař, se kterým jsem se za svůj celý (zatím krátký) život setkala, a opravdový nefalšovaný odborník. Někteří si na odborníky jen hrají, ale věřte, že on to myslí fakt vážně!!!

Přišla jsem za panem doktorem s ohromnou bolestí zad, protože jsem se dva dny předtím tak zrasila v posilovně na dřepech (60 kilo čistýho železa na ramenou), že jsem sotva chodila... Po příchodu do ordinace byl pan doktor velice příjemný a vstřícný, dokonce mi nabídl i občerstvení (tušil, že tu slivovici budu potřebovat) a poté mi trpělivě naslouchal při zdlouhavém a únavném popisování (i mne to unavovalo..) mých absurdních problémů, které si sama dobrovolně způsobuji ničením svého těla v posilovně (dodávám, že často a ráda). Jakmile jsem byla dostatečně omámená opiáty (prej vonné tyčinky....), které pan doktor ve své ordinaci tak rád pálí, položila jsem se na lehátko a pan doktor do mě pustil tolik proudu, že by tím v USA popravili rovnou celý Alcatraz. Poděkovala jsem panu doktorovi za jeho odborné služby a vřelý, leč profesionální přístup a pomalu jsem se z ordinace doplazila k autu. I když jsem na to nevypadala, za dva dny jsem opět mohla zvedat železo!

Dnes jsem se opět radila s panem doktorem a zjistila jsem, že jeho znalosti v oblasti medicíny dalece přesahují rámec jeho odbornosti. Po telefonu mi diagnostikoval chorobu, vysvětlil mi, jak zacházet se svítilnou v telefonu a zrcátkem, abych si mohla lépe prohlédnout dutiny, a dokázal mne vyléčit, aniž by mne fyzicky viděl - a to opravdu neumí každý!

Pan doktor Vilhelm je zkrátka takový převlečený Dr. House (jen o něco hezčí a lépe stavěný..).

Pane doktore, děkuji.. Nikdo jiný mi nedokázal tak skvěle narovnat záda.

Vendy S

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Lucie

:D krásná zkušenost a ještě jsem se pobavila :D...

Doktor ve Vašem okolí