Notice: Undefined index: presentation in /data/www/medved/application/widgets/HeadingWidget.php on line 128
Fimoza a skluzné varle u dítěte

Fimoza a skluzné varle u dítěte

Jana D

Ačkoliv jsme byli objednaní se synem na 15h, kdy začíná ordinační doba ambulance, lékař se dostavil až v 15:25, bez omluvy či vysvětlení. Dostala jsem pokyn dát syna na stůl a stáhnout mu kalhoty. Syn plakal, nevěděl co bude, nechtěl si lehnout. Zdržení asi 15 vteřin, než jsem ho přemluvila, aby si lehl, do toho už sestra něco o plné ordinaci a zdržování...Bez jakéhokoliv vysvětlování, co se bude dít, ihned začal vyšetřovat a stahovat předkožku, prohmatávat varlata, tak jsem hned řekla, že bych to ráda řešila nenásilně, pokud to bude možné. Bez reakce. Pouze zmínil něco o vodní kýle a pak zas mlčel a šel si něco psát do PC. Nesměle se ptám, co tedy s tou vodní kýlou, a on že nic, že je to nahromadění tekutiny kolem varlete. Což vím, jsem zdravotník. A že máme přijít za rok. Rozhodně už nás tam neuvidí.

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Jana

Dobrý den, kolik je synovi let? Mrzí mně jednání doktora i sestry. Dostala jse se k němu na doporučení, nebo podle čeho jste ho vyhledala?
Bohužel ale z legislativních důvodů nemůžeme zveřejnit jméno doktora. Odpovědnost za obsah na portále jde za námi a kdyby doktor vznesl obvinění na soudě, že se jedná o nepodložené nebo jakkoliv skreslené informace, právně odpovědní bychom byly my - portál. Na druhé straně chápeme, že si chcete sdělit, o jakého doktora se jedná, takže pokud ho bude od Vás někdo chtít vědět, můžete mu ho sdělit v SOUKROMÉ ZPRÁVĚ. Soukromou zprávu najdete po kliknutí na jméno uživatele. Děkuji za pochopení

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí