Notice: Undefined index: presentation in /data/www/medved/application/widgets/HeadingWidget.php on line 128
Špatná zkušenost s léčbou neplodnosti

Špatná zkušenost s léčbou neplodnosti

Lenka123

Nejhorší jednání co sem kdy zažila panu doktorovi jde jen o penize nic nevysvětlí pořádně nic neřekne a chce rychle odbýt práci co nejrychleji jeden týden mi řekne že musím počkat na darkyni 6 měsíců a pak za druhý týden se mě ptá jestli má ted hned penize ? Že to provedeme hned zítra ani se nezeptá na skupinu krve mestruaci nic hrůza nikomu nedoporučuji a změnila sem hned kliniku

Dobrý den. Protože se domníváme, že je…

Stellart s.r.o. KLINIKA TEPLICE

Dobrý den.
Protože se domníváme, že je nám známý autor této recenze, dovolujeme si zveřejnit část vyjádření, které od nás autor recenze obdržel emailem. Zveřejněním části e-mailu chceme jen objasnit důležitá fakta, která autor recenze opominul.
"...že jste se dne 6.6.2018 telefonicky spojila s naší klinikou s tím, že máte zájem o další schůzku (konzultaci), a to na 11.6.2018, kdy budete v ČR. I přesto, že MUDr. Schmitz měl v tento den již zcela zaplněný plánovač, vyšli jsme Vám vstříc a volný termín jsme Vám přislíbili. Ovšem časově mnohem kratší, než v případě vybrání jiného termínu akceptovatelný vzhledem k vašemu pobytu v ČR. Standardně trvá konzultace 30 – 60 minut.
Avizovala jste předběžný zájem o IVF cyklus s darovanými oocyty. Konzultace byla domluvena na 11.6.2018 na 10:00 hod. Výsledkem konzultace bylo dojednání spolupráce s naší klinikou na IVF cyklu s darovanými oocyty. Obdrželi jsme Vaše požadavky na dárkyni (vzhled, krevní skupina), na zamražení spermatu Vašeho partnera a realizaci KET cca v srpnu 2018, přičemž informace o Vaší krevní skupině a menstruační periodě máme již z předešlých vyšetření a cyklu. Dále byl v tento den odebrán Vašemu partnerovi krevní vzorek na zajištění STD, tzn. testu na zjištění pohlavně přenosných chorob. Posledním krokem bylo dojednání dalšího termínu na 12.6.2018 v 9:00 hod. na odevzdání spermatu Vašeho partnera a jeho kryokonzervaci (zamražení). Byla jste informována o nutnosti uhradit STD test Vašeho partnera, kryokonzervaci spermií a zálohy na vyhledání vhodné dárkyně.

Standardně je při cyklu s darovanými oocyty zapotřebí nejprve vyhledat v naší databázi vhodnou dárkyni, která bude odpovídat Vašim požadavkům a následně nastavit termín pro zahájení její stimulace. To obvykle trvá 2 – 6 měsíců. Na naší klinice byla v ten den na punkci oocytů dárkyně, která z větší části splňovala Vaše požadavky a byla rezervována pro jinou pacientku, která se nemohla ze závažných důvodů v tento den dostavit na naši kliniku. Čekací doba by se tímto zkrátila na 0. To by však znamenalo, aby Váš partner odevzdal sperma ještě týž den, aby se mohly darované oocyty oplodnit. Tuto možnost jste však odmítli. Lékař jednal operativně s cílem, co nevíce vyhovět Vašim požadavkům v co nejkratším možném termínu. Informaci o možnosti o použití dárkyně pro Vás ve chvíli, kdy probíhala konzultace neměl k dispozici, avšak dozvěděl se ji ještě před Vaším odchodem.

Vaše rozhodnutí bylo však následující:
- odmítnutí nabízené dárkyně
- odevzdání a kryokonzervace spermatu 12.6.2018 v 9:00
- úhrada za testy STD Vašeho partnera (provedené dne 11.6.2018), kryokonzervaci spermií a zálohy na vyhledání vhodné dárkyně dne 12.6.2018
- vyhledání vhodné dárkyně a její stimulace
- realizace KET (pokud se vše stihne) v srpnu 2018.

Ačkoli naše klinika udělala maximum proto, abychom vyšli vstříc všem Vašim požadavkům, v domluvený termín, tedy 12.6.2018 v 9:00 hod. jste se na naši kliniku nedostavila ani vy ani Váš partner, přičemž jste na naši snahu o další komunikaci (telefonická ani e-mailová) nereagovala.

K Vaší připomínce ohledně úhrady za test STD u Vašeho partnera: platby za lékařské úkony jsou vždy hrazeny při jejich započetí, kdy každý výkon má jiný termín pro dosažení a získání výsledků. Zároveň výsledky můžeme posílat pouze vždy po Vaší písemné žádosti o jejich zaslání. Tuto žádost jsme však od Vás neobdrželi (standardně výsledky předáváme osobně). Výsledky samozřejmě máme k dispozici (byly tu již druhý den po vaší první návštěvě, tzn. 12.6.2018), tudíž byste je fyzicky obdržela, kdyby k této návštěvě z Vaší strany došlo.

Závěrem bych Vás chtěla ubezpečit, že prioritou naší kliniky je vždy spokojenost našich pacientů a maximální snaha o přizpůsobení se jejich požadavkům. Přístup celého personálu i prostředí kliniky je vysoce profesionální, ale zároveň se nese v rodinném duchu. Z tohoto důvodu mě velice mrzí (a nejen mne) Vaše negativní hodnocení, nekomunikace a postoj k celé situaci. Věřím, že po přečtení tohoto detailního e-mailu a uvědomění si všech faktů společně s vaší předchozí návštěvností naší kliniky, a to od 3/2017, kterou jste si vybrala sama a dobrovolně, můžeme ještě najít společnou řeč a v neposlední řadě Vám pomoci k tomu stát se šťastnou maminkou.

Já osobně se těším na Vaši odpověď a celá klinika Stellart na Vaši další případnou návštěvu."

Děkujeme, že jste dočetli až na konec. Přejeme všem krásný den a spoustu pozitivních zkušeností.

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
René

Rene

Recenze lékaře

Doktor ve Vašem okolí