MUDr. Pelikánová - nejlepší diabetolog

jaraka

Před 2.měsíci u mne obvodní lékařka dr Škrnová zjistila cukrovku 2.stupně s velmi vysokou hodnotou.Ihned začala vyhledávat diabetologa.Bylo pozdní odpoledne a nikde nebyly ordinační hodiny.Nakonec našla paní dr Pelikánovou.Ta již také měla po ordinačních hodinách.Přesto na mě počkala v ordinaci asi 1.hodinu.Přijel jsem tam pěkně vyděšený.Paní doktorka mě uklidnila velmi milým přístupem.Nasadila vhodné léky a důkladně mě poučila co mám s touto chorobou dělat a jak se chovat.Po týdnu léčení se hodnoty cukru v krvi dostaly do normálu a paní doktorka
mohla změnila druh léků.Dnes po cca 2 měsících jsem trvale stabilizovaný.Naučil jsem se díky velmi kladného přístupu paní doktorky žít s cukrovkou.Takto si představuji přístup lékaře k pacientovi.Děkuji.

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Astacus

Dobrý den. Mám diabetes melitus 2. stupně a mám diabetologem předepsaný inzulin, Humalog KvikPen, který si píchám 3x denně a na noc si píchám Lantus SoloStar a dosahuji i hodnot pod 5 pokud dbám na dietní jídlo. K diabetologovi chodím pravidelně 1x za 3 až 4 měsíce, podle stavu, tj. dle rozboru. Tomáš S.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí