Čekání na výsledek po operaci očí

Dany

Ja mám dnes dva týdny od operace, kterou jsem podstoupila ve Zlíně.. Zatím moc spokojena nejsem a závidím všem, co všude píší, ze hned skvěle vidí... Měla jsem 5,5dioptrii na obě oči... Po operaci jsem měla par dnů střídavě lehounce mlhu a někdy dobrý. Teď po dvou týdnech už druhy den vidim rozmazane do dálky a cele dva týdny teda rozmazano na čtení a počítač... Pokud člověk pracuje v kanceláři, musí si vzít dovolenou. Ja jsem momentálně na rodičovské a jsem rada, ze jsem kvůli tomu nemusela teď ty dva týdny čerpat dovolenou... Na klinice mi řekli, ze toto muže trvat prý až 6 týdnu... předem mi nikdo nic takového nerekl. 

Zobrazit příspěvky3 Skrýt příspěvky3
Luciana-x

Dobry den, srovnalo se Vam to potom a jste uz v poradku? Lucie

Zobrazit odpovědi 2
Dany

Dobrý den, bohužel mi na každém oku zůstala necelá dioptrie. Je to riziko zvolené metody relex smile, která je údajně šetrnější, ale méně přesná. Takže se u mě nestrefili a zůstal mi zbytek. Ocni lékař mi nedávno napsal recept na nové brýle. Pro mě je to velké zklamání. Daniela

Reakce na Dany
Luciana-x

Dekuji za odpoved, to me mrzi. Uvazuju prave take o operaci, nekolikrat jsem to uz zavrhla prave kvuli rizikum. Me tahle metoda prave zaujala. Preji at se Vam oci jiz nehorsi. Hezky vecer.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí