Laserové operace očí ilasik - život bez dioptrií :)

Registrovaný uživatel

Refrakční centrum jsem si vybral mimo kladných recenzí i pro doporučení kolegy. První kontakt s nimi ohledně předoperačního vyšetření byl příjemný a profesionální. Termín jsem si domluvil na září 2021. Návštěva byla pohodová, od sestřiček až po lékaře. Vše mi bylo vysvětleno a dostal jsem doporučení ohledně operace. Vzhledem k tomu, že vyšetření a operace neprobíhá v jeden den, máte čas si vše rozmyslet. Já byl upozorněn na komplikace po operaci, proto jsem ještě přemýšlel zda do toho jít. Na operaci jsem se nakonec objednal v říjnu 2021 a do dnešního dne nelituji! Samotná operace byla naprosto rychlá a bezpolestná. Přišel jsem na 16. hodinu. Na klinice byli snad jen další tři pacienti... Dostal jsem prášek na uklidnění, sestříčka mi pravidelně kapala kapky proti bolesti a kolem 17. hodiny jsem šel na sál. Operace na dvacet minut, s primářem jsme probrali co se dalo:) samotná operace nic moc příjemného, ale dá se to zvládnout. Po operaci jsem čekal 45 minut, kdy se kontroloval stav rohovky a lehce po 18. hodině zpět na hotel.Už tady byla znát změna, že vidím lépe! Oči byly hodně citlivé, noc moc příjemná nebyla, ale oči nebolely. Ráno kontrola a hurá domů :) Týden jsem si musel kapat kortikoidy raději jsem zůstal doma. Kontrola po týdnu opět parádní a další tři týdny jsem musel dodržovat přísnější režim ohledně očí. Poslední kontrola v prosinci dopadla víc než dobře. Po operaci žádná komplikace a na obě oči vidím skvěle.
Věřím, že ostatní kliniky jsou na tom podobně, ale já byl s Celé obsazení Refrakčního centra je naprosto parádní a usměvavé:) a to vám celý proces velmi zpříjemní.

Vážený Martine, děkujeme za Váš čas, který…

Refrakční Centrum Praha, s.r.o.

Vážený Martine, děkujeme za Váš čas, který jste věnoval vysvětlení celého procesu, spojeného s laserovou operací očí. Věřím, že to bude pro spoustu klientů přínosem. Děkujeme také za kladné hodnocení práce našeho týmu. Moc si toho vážíme! Přejeme mnoho krásných zážitků s novýma očima. :)

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí