Píchání v zádech při nádechu

Píchání v zádech při nádechu

Carolina
Carolina  |  návštěvník
Dobrý den,přes rok mám potíže se zhluboka nadechnout,při hlubokém nádechu mě píchá v zádech,která mě i dost bolí v noci mi usínají ruce a nemůžu spát na levém boku jinak se mi udělá špatně.Nejvíce mě záda bolí v prostřední části při pohybu to i v prostředku dost píchá trpím i migrénami od krční páteře.Vyšetření na plicním,kardio,krve vše v pořádku.Několikatýdenní rehabilitace fyzioterapeut velké změny se nedostavily jen na chvíly pocit zlepšení.Poránu i dost kašlu a mám pocit zahlenění,přes den už zakašlu jen občas pokud mě něco dráždí.(Stříhám psy,takže to může být i s chlupů)Na rhb.mi pan doktor do závěru napsal chronický cerviko-thorakální sy,vertebr..,s podílem neurovegetativní dystonie...což stejně nevím co znamená...
Děkuji
Anna312  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
Dobry den, pri nadechu citim neprijemne pichlavou bolest jak v oblasti hrudnich obratlu, tak v oblasti sterna. Je zjevne, ze jde o bolesti od patere, kdyz vykonam jakykoli pohyb, "pichne" to, navic je mi teprve 20let, takze infarkt myokardu nepredpokladam, pneumonii jsem jiz mela, tudiz vim, ze boli trosku jinak. Chtela bych se ale zeptat, jak se toho zbavit, jestli volit nejake rehabilitacni cviky, v tom pripade jake, nebo radsi analgetickou mast? Predem dekuji za odpoved. Hezky den
MUDr. Jaroslava Marková  |  Basic member  |  Vnitřní lékařství  |  Praha
  • 168 odpovědí
  • 8 Likes
Dobrý den,
doporučuji pravidelné cvičení jako nejlepší léčbu vašeho problému a současně prevenci. o vhodných cvicích se můžete poradit s fyzioterapeutem, můžete začít navštěvovat organizovaná cvičení (pilates apod.) nebo si cvičit podle knihy nebo instruktážního DVD. Nabídka kvalitních titulů je na trhu dostatečná.