Neschopenka v těhotenství

(Diskuze k tématu Rizikové těhotenství)

Neschopenka v těhotenství

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, jestli je pravda když jsem v těhotenství na neschopence že si budu muset objednu kontrolu hradit sama? Jsem u pojištovny OZP. A jestli mám nárok na neomezené vycházky? Nejsem na neschopence kvůli zdravotnímu stavu,ale kvůli namáhavé práci. Pracuji jako prodavačka a stojím 12hodin na nohou,kvůli tomu mě začlo bolet pod bříškem,kyčle a záda. Na vycházky se ptám protože mám ještě jedno dítě který je ve školním věku a musím ho doprovázet na jeho kroužky. Když jsem prosila pani doktorku tak mi řekla,že bych musela být po nějaký operaci. Je to prosím pravda?? Moc děkuji za odpověd. Novotná

31.10.2011 18:41

Probíhá odesílání formuláře

RE: Neschopenka v těhotenství

Dobrý den,
cekame druheho potomka a a jsem zamestnana take jako prodavacka. Pan doktor mi vypsal neschopenku a vychazky mam bez omezeni. Na žadne kontrole jsem nic neplatila , jen jsem hradila ultrazvuky a to 700kč z duvodu , ze pojistovna proplaci pouze tri a my jsme chteli vedet jak miminko roste a jak se meni. Takze to ze si to budete muset hradit sama neni pravda. Marta

13.12.2011 13:30

Kvalitní  (25)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, píšete, že jste dostala vycházky bez omezení. Mně Dr. řekla, že mám nárok na 6 hodin denně. Tak jsem se chtěla zeptat, jak tedy mohu docílit vycházek bez omezení???Denisa

5.4.2012 14:13

Kvalitní  (13)    Nekvalitní  (0)

Poslal jsem mé přítelkyni http://test-tehotenstvi.cz/?stranka=4

17.1.2012 13:32

Kvalitní  (6)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?