Dobrý den,Již asi týden mám velké bolesti v prsou, prsa jsou velice citlivé, mám pocit jako by se mi prsa nalévali jako když jsem zacala kojit(1 a půl roku nekojím), zvětšili se, mění se tvar, těhotná snad nejsem beru antikoncepci.Začala se mi docela dost motat hlava.Je mi 20let, když jsem kojila,kojila jsem jen sjednoho prsa a druhé mě neustále pobolívalo...Prosím oradu, začíná to být hodně nepříjemné, jen opravdu čekám, jestli se mi ty prsa opravdu úplně nalijou...Nikdy jsem takové problémy neměla.
Bolesti a tlak v prsou
(Diskuze k tématu Záněty prsu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 620
Dobrý den, prsa se nejvíce mění vlivem hormonů. Navštivte gynekologa, doporučuji tento stav vyšetřit. Také těhotenství není zcela vyloučeno, mnoho žen již otěhotnělo i při užívání HA.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý večer. Nevím kam můj dotaz zařadit a tento článek mi příjde nejbližší problému přítelkyně. Již delší dobu ji trápí bolest prsou, tak že si je v noci musí občas držet rukama, aby mohla spát. Při návštěvě gynekologa nebylo zjištěno její těhotenství a při popisu jejich problémů ji gynekolog řekl, že se jedná o hormony a dál ji již nepomohl. Existuje nějaká klinika či soukromá ordinace, kam by se dalo zajít? Případně je důvod navštívit např. oddělení sono, mamografie, kde by ji vyšetřili? Děkuji, Matoušek
návštěvník
Dobrý den mám ty samé problémi co vaše přítelkyně.Už to mám po druhe určitě at zajde na sono tam jí poradí.
návštěvník
Dobrý den,
nemám bolesti v prsou, ale po vysazení HA mi z nich po zmačknutí začalo téct něco jako mléko, ale těhotná nejsem. Můžete poradit, co to je?
Děkuji.
návštěvník
dobrý den,mám 6ti týdenní holčičku a kojím. Od minulého týdne mě začalo pobolívat levé prso,škube mě v něm.a po kojení mám pocit,jak kdyby mi z tama někdo něco tahal. Tento týden se začala ještě malá u prsa zlobit,jak kdyby tam bylo málo mléka,tak jsem jí dala příkrm a byla spokojená. Nevíte jestli je to začínající zánět nebo tým,že tam toho moc není. Děkuji
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?