Klinika dr. Magda Rau

(Diskuze k tématu Korekce laserovou metodou LASEK)

Klinika dr. Magda Rau

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda-li někdo z Vás má zkušenost s klinikou Dr. Magda Rau na Praze 6 a její metedou, kterou vynalezla LASEK - Viscodissection? Dle doktorky jsem vhodný kandidát na operaci. Má z Vás někdo zkušenost s touto klinikou, na internetu jsem žádné hodnocení pacientu nenašel.

20.11.2011 08:58

Probíhá odesílání formuláře

RE: Klinika dr. Magda Rau

Také by mě zajímala odpověd, tak možná se někdo najde?

21.2.2012 14:58

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den. Na operaci jsem byl přibližně před měsícem a vše proběhlo v pořádku. Vidím krásně a mohu jen doporučit.

22.2.2012 15:59

Můžu se jen zeptat, jdu na operaci teď v sobotu a mám z toho celkem vítr ... Jak dlouho trvala rekonvalescence po operaci? Tak nějak jsem doufala, že už po týdnu mi bude fajn, ale všudemožně se dozvídám, že to trvá i podstatně déle :(

Jinak jednu recenzi jsem objevila asi před měsícem (bohužel nevím kde) a paní byla velice spokojená a vše probíhalo bez komplikací -> tak snad nám to dobře dopadne ;)

23.2.2012 12:22

Taky bych to chtěl zkusit,tak až to budete mít zasebou, tak prosím napište jak to probíhalo a jak jste byla spokojená.Děkuji Láďa

28.2.2012 20:39

Na operaci byl můj manžel koncem listopadu 2011 a vše proběhlo OK, naprosto skvělý přístup a výkon také. Do týdne viděl již na 100% na obě oči, nejvíce to bolelo prvních 24 hodin, pak už to bylo lepší. Takže za nás doporučuji.

5.3.2012 10:11

Dobrý den,
tuto operaci jsem podstoupila začátkem ledna. Ze 7 dioptrií jsem na "nule".
Operace je rychlá cca 20 minut, první den je bolestivý a slzavý, ale fakt to stojí za tu trochu bolesti.
Špatně se Vám bude první týden číst, ale teď po 2 měsících jsem naprosto v pohodě.
Všem přeji hodně štěstí a běžte do toho!!!

20.3.2012 13:54

Sara: a za jak dlouho po operaci jste viděla stoprocentne? Jsem dnes 7 den po zákroku a vidění stále nic moc, je pravda, že po vyndání čoček se to hodně zlepšilo, ale stále nevidím ostře, navíc na každé oko jinak
Díky za reakci
Věra

9.4.2012 09:12

Trpělivost :)
Tak za měsíc to bude podstatně lepší. I já po třech měsících na jedno oko vidím ještě trošku hůř, ale mělo by se to do půl roku od operace usadit. Teď hlavně dodržujte kapání do oči, nečtěte a z televize si udělejte spíše rozhlas. Ale jinak oko trénujte, snažte se venku přečíst každou ceduli a tmavé brýle sundávejte jen na spaní :)

9.4.2012 10:11