Artróza po zlomenině zápěstí

(Diskuze k tématu Artróza)

Artróza po zlomenině zápěstí

Dobrý den ,v roce 2002 jsem měla tříštivou zlomeninu levého zápěstí i operace,v roce 2006 zjištěna osteoporosa selektu a artrosa RC kloubu,nyní i při malé zátězi bolest,pohmatem na jizvu brnění pod palcem.Zkoušela jsem fastum gel a jiné podobné masti i aulin a jiné ,moc to nepomáhalo a nehci se dopovat prášky dlouhodobě.Poradili by jse mi nejakou jinou léčbu nebo výživu kloubu moc děkuji Jarka

11.2.2011 10:02

Probíhá odesílání formuláře

RE: Artróza po zlomenině zápěstí

......

11.2.2011 11:24

Kvalitní  (10)    Nekvalitní  (1)

Pane Trzicky nemůžu přečíst Vaše příspěvky Jarka

11.2.2011 13:03

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, dle vašeho popisu klinicýh obtíží usuzuji na rozvoj tzv. algodystrofického syndromu neboli KRBS (komplexní regionální bolestivý syndrom), který vzniká často jako následek úrazu a je doprovázen osteoporózou různého stupně. Z farmakologické léčby bývá doporučována tzv. Mikešova směs. Významné místo v léčbě pak zaujímá rehabilitace, která může přispět ke zmírnění obtíž i v případě artrózy RC kloubu event. využití fyzikální terapie (distanční elektroterapie, magnetoterapie a další)
Mgr. Hana Vašíčková

15.2.2011 08:30

Kvalitní  (5)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?