Oštěpařský loket - průběh operace

Oštěpařský loket - průběh operace

Katch  |  návštěvník  |  Praha
Dobrý den, mam prosbu, dotaz. Čeká mne za čtrnáct dní operace lokte. Pan doktor říká že je to oštěpařský loket a operace bude pravděbodobně jen lokálním umrtvením. Asi. Lékař mi o tom nic neřekl, jen kdy mam přijít a že mam být najedená. Můžete mi prosím říct o čem taková operace je a co mne čeká?Jsem z toho dost vystrašená. Předem děkuji.
verca  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 6 odpovědí
Dobrý den.Jdu na operaci golfového lokte,jak budu mít dlouho sádru a kdy budu moc jít do práce?Dělám ve strojírnách a hodně zatěžuji ruce.Děkuji Ubanová
FYZIOklinika s.r.o.  |  Basic member  |  Praha
  • 297 odpovědí
  • 12 Likes
Dobrý den, před operací bych Vám upřímně doporučila zkusit léčbu rázovou vlnou. Jde o neinvazivní fyzikální terapii, která je dobře klienty snášena a má velice dobré výsledky. Mnohdy dochází k úlevě již po prvních návštěvách. Popis rázové vlny a terapeutická doporučení naleznete na níže uvedených web stránkách.

Přeji mnoho zdraví v novém roce, Mgr. Iva Bílková
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX

Reakce na FYZIOklinika s.r.o.

verca  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 6 odpovědí
Děkuji moc.Ještě bych se chtěla zeptat,zda je nutný rentgen,za 3 roky,co mám problémí mě ho nedělali.Mohu si o něj požádat,bojím se,aby mě udělali operaci dobře.Nastupuji už příští týden,teď jsem skončila rehabilitace-vířivka,cvičení a magnety.Děkuji za odpověď. Urbanová

Reakce na verca

Bc. Václav Kovalovský  |  Basic member  |  České Budějovice
  • 99 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den,
léčbu rázovou vlnou bych Vám také vřele doporučoval. Je to nechirurgická metoda, pomocí ultrazvukových rázových vln dojde většinou během prvních 4 terapií k výrazné úlevě bolesti.
Výsledky této terapie, při správné aplikaci, jsou opravdu vynikající.
Mnoho zdaru.
Bc. Kovalovský

Reakce na verca

prim. MUDr. Jiří Selucký  |  Basic member  |  Traumatologie  |  Přerov
  • 355 odpovědí
  • 6 Likes
RTG není nezbytně nutný, je to měkotkáňový problém, který není na RTG vidět. Na druhou stranu při dlouhodobém trvání potíží, zvláště před operací není RTG od věci, spíš k vyloučení jiných náhodných nálezů nebo záměny diagnoz.....

Reakce na verca

FYZIOklinika s.r.o.  |  Basic member  |  Praha
  • 297 odpovědí
  • 12 Likes
Dobrý den, RTG před terapií rázovou vlnou není nutný. Bohužel metody, které jste při rehabilitaci podstoupila nemají velký účinnek v léčbě bolestí lokte. Před plánovanou operací na příští týden můžete zkusit ještě jednu či 2 aplikace rázovou vlnou a pokud nedojde ke zlepšení, na operaci můžete dojít vždy.

S pozdravem Mgr.Iva Bílková
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX