Anja Dental - noční pohotovost, recenze

ladakubac@seznam.cz

Už delší dobu jsem měl problémy se zubem, ale dnes v noci to bylo už k nevydržení. Proto jsem byl nucen navštívit zubní pohotovost Anja Dental, ale po přečtení recenzi se mi dvakrát nechtělo.
Ale co má člověk dělat když ho bolí zub, proto jsem Dental Ajna navštívil.
A byl jsem opravdu mile překvapen hned od začátku, pán na recepci milý a příjemný velmi vstřícný. Pár minut jsem čekal, pak vyslovili moje jméno a šel jsem do ordinace. Sestřičky byli úplně fantastické, milé a usměvavé. Na starost si mě vzala paní doktorka, mladá příjemná a milá, zeptala se jaký mám problém a co mě bolí. Vše jsem jí řekl a vysvětlil, ona po důkladné prohlídce zubu řekla že bude muset vytrhnout. S čím jsem i počítal Protože tam mám rozsáhlý zánět, který už jsem měl nějaký ten měsíc. Dala mi injekce od bolesti a šel jsem si sednout do čekárny. Zrubá po deseti minutách mě znovu volali, tentokrát si mě vzal pan doktor Beran. Měl jsem velký strach skrz přečtené recenze, neříkám že to bylo bez bolesti. Ale skvělý přístup a profesionalita, pan doktor opravdu umí !!!
A proto bych chtěl celému personálu, paní doktorce a panu doktorovi Beranovi strašně moc poděkovat za jejich skvělou práci. Injekce od bolesti už odezněla, a já měl strach že rána po vytržení zubů bude bolet. Ale světe div se vůbec nic, už žádná bolest.
Moc děkuji všem na Ajna Dental, jste skvělý a profesionální tým...
Moc vám všem hodně děkuji !

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí