Dobrý den asi pátým dnem po odběru plazmy se mi pravděpodobně oběvyl zánět močovích cest. Cítím na pravé staně těsně nad začátkem pravé nohy bolestivou cévku a z konečníku mi vytéká bílá bezzápachá tekutina. K lékaři nejdu. Snažil jsem se věc řešit antibiotiky ale ty mi v lékárně neprodali. Na wobenzym a podobné prostředky nemám dost fin. prostředků tak bych se rád zeptal jestli[existuje nějaká reálná léčba bez lékaře a v případě že ne co mě čeká dál jak bude probíhat zánět dál.Díky
Léčba močové infekce bez lékaře
(Diskuze k tématu Léčba zánětů močových cest)
Mirek.1
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
14.1.2012 15:45
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
nejsem si jist, že vašemu popisu úplně rozumím - nevím co myslíte bolestivou cévkou a také nevím zda konečníkem myslíte skutečně konečník (konečník je místo, kde z těla vychází stolice). Předpokládám, že máte výtok z močové trubice, pak byste lékaře navštívit měl - měl by vám podat antibiotika, jinak zánět přejde do chronické formy (kdy většina příznaků vymizí) což může mít dlouhodobé vážné následky.
S pozdravem Prof. MUDr. Marek Babjuk CSc.
15.1.2012 13:04
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?Soutěž