Náhlé nucení na stolici

Náhlé nucení na stolici

anonym  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
MMám problémy s vyprazdňováním. Když jsem doma nebo v práci, vše je v pořádku. Ale když jdu z domu, najednou se mi začne chtít na záchod. Ještě horší je, že mě to znenadání přepadne třeba ve městě a během 5 minut musím na záchod nebo se stane nejhorší. Nic s tím nenadělám. Změnil jsem stravovací návyky, jím více zeleniny atd., zhubl jsem, ale jakmile jsem někde, kde si uvědomím, že není kam jít na záchod, tak mi to začne v hlavě šrotovat, nemohu dýchat, v břichu se mi to mele a musím jít... Je to hrozné, úplný magor! Objednal jsem se na proctologii a kolonoskopii. Fakt nevím co s tím a stupňuje se to. Někdy mám problém vůbec dojít do práce...
...  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, poslední měsíc mam ten samý problém. Příští týden jdu na rektoskopii a doufám, že mi tam něco najdou. Obávám se totiž že problém bude spíš v hlavě než v trávicím ústrojí. Doktor mi poradil kapky Hylak(není potřeba receptu), ale o moc lepší to neni. Přeju co nejrychleší uzdravení, je to fakt hrozný, člověk aby se bál vyjít z domu....
dan
dan  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
No zajímalo by mě jak to řešit, mám naprosto stejné problémy, především v ranních hodinách když jedu do práce, náhle si uvědomím, že v autobuse není záchod a začnu se potit a vytvořím pocit že potřebuji ihned na záchod. Je to nějaký pocit úzkosti, mám dostat prášky od psychologa pro uklidnění, jak to řešíte vy?