Nafouklé břicho a kručení

Nafouklé břicho a kručení

anna  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
dobry den,chci se zeptat-asi 4 dny mam divne potize,kdyz neco snim,tak se to jak kdyby neposunuje dal a mam nafoukle bricho,v brichu mi hodne skruci,spatne mi odchazeji vetry a stolice,ta byla rano,ale malo a vetry taky moc nejdou. Chvilemi mam takove kolikovite bolesti okolo pupku,pak pocit,ze snad pujdu na stolici,ale nejde to. V noci jsem mela citlive bricho,nemohla lezet na pravem boku,pocit plneho bricha,rano jen trochu stolice odeslo. Stolice vypada normalne,nezvracim,ale citim se divne,mam pocit tezkeho bricha.teplotu nemam a je mi hloupe jit k lekari,ze to bude nejaka hloupost. Bricho mam mekke,chvilemi poboliva a skrouka v nem hodne nahlas. Nechci radeji jist, po vcerejsim obede jsem mela nafoukle bricho,neslo mi jit na velkou ani vetry a myslela jsem,ze mi bricho praskne. Poboliva mne kolem pupku a vetry zas nejdou. Co by to mohlo byt?slepe strevo i zlucnik mam venku. Neni mi nijak etra spatne,jen je mi divne. Predem dekuji za vasi radu. Anna
Lena11  |  návštěvník  |  Zilina
  • 1 odpovědí
Dobrý deň. Už viac ako pol roka ma trápia zvuky (škvrkanie) v bruchu. Nemyslím si, že by to bolo z pocitu nenasýtenosti, pretože sa to objavuje aj po tom, ako niečo zjem. Ale aj keď nejem a necítim sa hladná, stále tie zvuky počuť. Keď sa napijem, počuť zase prelievanie v črevách. je to nepríjemné v spoločnosti. Predtým mi to vôbec, ani z hladu, nerobilo. Brala som na to aj Espumisan, no ten pomáhal len občas, momentálne beriem Nutrolin B, no tiež nevidím žiadny účinok (poradila mi ho moja doktorka). Rada by som vedela, čo by mi to pomohlo odstrániť. Ďakujem.