Chronická nespavost
- 3 odpovědí
Dobry den..jiz 5 rokem trpim nespavosti..skoro rok jsem nespala vubec, jen nekolik hodin tydne. Odhodlala jsem jit k lekari, ktery mi predepsalmi andidepresiva. Behem tech 5 let uz jsem na nich po 3. Vetsinou po jejich vysazeni docela v poradku,ovsem po vyskytnuti jakehokoliv problemu, v rodine, partnersky vztah, prace..veci si hodne beru..tak problemy jsou zpet. Vzdy si myslim, ze se to po case upravi, ale pak jsem tak unavena, ze mi ma prakticka lekarka opet predepise atiderpesiva. Nyni beru Tritico. Obcas si vezmu prasek na spani..bojim se jakekoliv probdele noci. Nespim pokud nespim doma, nebo spim s druho osobou, jsem z toho nestastna..nemuzu nespat pokazde, kdyz nekdo lezi vedle me, nebo nekam na par dni odjedu. Jsem unavena a je to videt i na mem vzhledu. Nekdy nepremyslim o nicem jinem, nez o tom jestli budu zase spat a jake to je, kdyz nekdo lehne a spi a jak moc bych se chtela vyspat. Ted s leky je to lepsi, ale pokazde se vyskytne neco, kdy nespim, rekla bych jednou i vicekrat tydne. Jsem uz zoufala a nevim co delat.Uz asi rok dochazim k psycholozce, ale neprijde mi,ze by mi to nejak extra pomohlo. Cetla jsem,ze moznou pomoc je mozne hledat iu neurologa nebo psychiatra. Poradite mi prosim? Budu vdecna za kazdou radu. Dekuju, Jana