Dobrý den, asi čtvrtý den mě dost bolí bradavky, a už sedmí den jsem nedostala menstruaci. Antikoncepci nebeu uz 8 měsíců. Není možné, že bych byla těhotná?
MUDr. Petr Holba | Basic member | Gynekologie a porodnictví |
3 odpovědí
Bolest bradavek a zejména vynechání menstruace může souviset s těhotenstvím. Doporučuji provedení těhotenského testu, který je dostupný v lékárnách.
chtela bych se zeptat na vas nazor… Ma posledni menstruace byla 20.12.2012 a dalsi ocekavanou menstruaci jsem mela dostat 17.01.2013 jenze se nedostavila… misto ocekavani menstruace jsem mela jen vytoky… po deseti dnech se menstrauce objevila jen na jeden den a pak zmizela…myslite ze by to mohlo byt tehotenstvi. Jeste nikdy my menstruace nevynechala tohle se mi stalo poprve. Vcera mi vysel test negativni… ale porad mam bile vytoky bolesti podbrisku prsou a bradavek ... Muze to byt tehotenstvi????
Dobry den,rada bych poprosila o radu.Jiz 3 tydny(od ms) me boli bradavky.Zda se mi ze pravy dvorec se mi zvetsil(protahl) a jakoby pomaleji reagoval (leva bradavka se svrastuje rychleji).Nevite cim by ta zmena mohla byt zpusobena?dekuji za nazory.
Dobrý den pred 3 tydny jsem musela vysadit antikoncepci kvuli financnim prblemum, no a mela jsem s pritelem nechraneny pohl.styk ale neudelal se do me. A pred 2 dny jsem si udelala tehot. test a byl negativni a pred 3 dny me zacali bolet bradavky,jsou hrozne citlive :( ale menstruaci mam dostat az pristi tyden, je mozne ze bych byla tehotna? prosim odepiste mi