20.týden a necítím pohyby

20.týden a necítím pohyby

petra  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
Dobrý den,mám dotaz jsem ve 20 týdnu.Není to moje první těhotenství ale ještě stále necítím pohyby ale tím že mám vysoce rizikové těhotenství mám strach zda to nemůže být problém.Děkuji za odpověď.
MUDr. Veronika Frisová  |  Basic member  |  Gynekologie a porodnictví  |  Praha
  • 167 odpovědí
  • 2 Likes
Dobrý den,
pokud jste poprvé těhotná, začnete cíti pohyby ve 20.-22. týdnu. Pokud jse měla nedávno ultrazvuk a bylo miminko živé a hýbalo se, je to v pořádku. Pokud ne, doporučuji co nejdříve ultrazvukové vyšetření. Bude-li miminko v pořádku, pak by jste měla do 2 týdnů pohyby začít cítit.
S pozdravem
MUDr. Veronika Frisová- Profema- centrum fetální medicíny
dana  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 1 odpovědí
dobry den jsem tehotna podruhe a jsem v 20 tydnu a necitim pohyb, jenom obcas ale stava semi ze necitim pohyb i tyden
delkuji

Reakce na dana

MUDr. Ilič Zdravko  |  Basic member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

nejlépe bude zkontrolovat těhoternství na UZ

přejí Vám hezký den

S pozdravem,

MUDr. Ilić
pupinka  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 3 odpovědí
Dě´kuji ano bylo zdravé a hýbalo se jen už se nemohu dočkat já citím pohyby ale nejsou vidět je to jen takové lochtaníčko
Sarus  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den chtěla bych se zeptat jsem ve 22 týdnu těhotenství a ještě necítím pohyby. Mynuly čtvrtek jsem byla u doktorky a Ra mi řekla že mám placentu navrchu může to něco znamenat mám už celkem strach děkuji za odpověď.
MUDr. Ilič Zdravko  |  Basic member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

obvykle v II graviditě jsou cítit pohyby od 18 tg, ale nemusí to nic znamenat,ni radší se stavte ne UZ,

S pozdravem,

MUDr Ilič
xeileenx  |  návštěvník  |  Kraj Vysočina
  • 1 odpovědí
Dobrý den, včera jsem byla na UTZ vyšetření v těhotenské poradně. Jsem ve 20. tt. Na UTZ se miminko vůbec nehýbalo. Doktor ale říkal, že vidí srdíčko. Je možné že miminko jen spalo nebo je něco špatně? V ordinaci mě prvně vůbec nenapadlo.že by mimi nemuselo být v pořádku, protože doktor k tomu,že se nehýbalo, nic neřekl a objednal mě do další poradny až za měsíc. Až po cestě domů jsem o tom začala přemýšlet a přišlo mi to zvláštní. Jinak žádné pohyby v děloze necítím, toto je mé 1. těhotenství. Děkuji za odpověď
kumi  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jestli je normální abych necítila pohyb miminka. Jsem už podruhé těhotná a ted jsem ve 20tt. Koncem 18tt jsem byla na ultrazvuku a bylo vše v pohodě. Sama jsem se ho ptala jestli je normální necítit pohyb a p.doktor mě ujistil,že je vše v pořádku a že miminko je menší a že to bude ještě chvíli trvat. na ultrazvuku jsem pohyby viděla. Jenže ted mám strach. ted jsem byla ale ve stresu a ted od čtvrtka večera a dneska mám pocit jako bych miminko vůbec necítila. Může to být tím stresem nebo se mohlo něco stát. Děkuji za odpověd
kamelie2009  |  návštěvník  |  Karlovarský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den ,ráda bych se zeptala jsem těhotná už po páté a ještě nemám pohyby v 19 týdnu.Je ještě čas nebo mám být znepokojená. Děkuji za odpověd
anonym  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 1 odpovědí
čekám 3dítě jsem v 19týdnu ale stále necítím pohyby.děkuji za odpověd
jahudka  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 1 odpovědí
dobry den taky jsem čekanka budu mit 6 ditě a jsem vice než 17tydnu těhotna a pohyby necitim , myslim zavleni nejaky bylo ale to si myslim že to nebylo nic taky mam obavy , dřivejši detičky se dřive hejbaly taky teda nevim diki za odpoved
pupinka  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 3 odpovědí
Dobrý den.Jsem ve 20 týdnu těhotenství a ještě necitím pohyby je vše v pořádku nebo bych jsi měla zajít k doktorovi,Jsem prvorodička a doktor říkal že je všechno v pořádku tak se radši ptám