Dobrý večer...ráda bych se zeptala ..zjistila jsem že mám výtok z bradavek,dělala jsem si těhotenský test,ale je negativní.Poslední menstruaci jsem měla v lednu a poslední pohlavní styk v prosinci...můžete mi prosím říct co může být příčinou? Děkuji
jaký máte výtok? Mléčný?Příčina může být hyperprolaktinémia nebo tzv. mastopathia.Nejsou to věci které jsou nebezpečné no pro přesnou dg.je třeba navštívit lékaře.
Dobrý večer. Již 5 měsíců mám bělavý výtok z bradavek. Nekojím již více než 10 let. Jsem po operaci šž a po hysterektomii. Mám zvýšenou hladinu prolaktinu a kortizolu, sono prsou je v pořádku. Gynekolog ani endokrinolog mi neumí poradit. Prosím Vás o radu. Děkuji
tak zvýšená hladina prolaktinu může vést k mléčné sekreci z bradavek.
Pokud je hladina Prolaktinu není několiknásobně zvýšená třeba jen 1x z 20 na 40 tak léčba často nneí třeba.
Dobrý den,je mi 23 let,nikdy jsem nebyla těhotná.Antikoncepci ani jiné léky neužívám.Menstruaci mám pravidelnou a před jejím příchodem mě skoro vždy bolí bradavky.Nyní mám tak týden před menstruací a bolí mě levá bradavka.Je to dost silná řezavá bolest.Dnes mi z té bradavky vytekla kapička bílé tekutiny.Těhotenský test jsem si nedělala.Můžete mi prosím napsat zda je to normální před menstruací nebo si mám udělat těhotenský test nebo zajít k lékaři?Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, chci se zeptat na možnou příčinu výtoku z levé bradavky. Včera jsem jela po dlouhé době na kole po rozdrncané cestě a za výstřih mi zalétl brouk :))což mě donutilo v nejbližší restauraci skočit na wc a najít ho.Při prohledávání jsem si všimla,že mám na bradavce malou vrstvu zaschlého jakoby mléka,sundala jsem to a bradavku zmáčkla a mléčně zbarvená tekutina se znovu objevila.Už jsme s tím v menší míře jednou potíže měla,ale hladina hormonu byla v normě,beru antikoncepci,stává se,že několik týdnů mě dost bolela prsa,která byla nalitější,což ale odeznělo s nástupem ATB.Poslední 2 měsíce jsem měla střídavě 3 různá ATB, těhot.test jsem si dělala, je negativní,může to být důsledem ATB?Měla jsem plicní chlam.,hemofila a pak klebsiolu,nebo tak nějak,mezi každýma ATB byl rozestup vlastně jen po dobu,než došly další výsledky a odhalily další infekci. Moc děkuji za odpověď.
A ještě bych dodala, že v levém prsu mám bulku,která čeká na odstranění,mám ji tam už asi 6let,ale vždy do zákroku vlétla nějaká nemoc,tak se to neustále oddaluje...