Paní doktorko měla jsem nechráněný styk a nyní mám zapachajíci výtok nic mě nebolí jen to páli ještě bych měla podotknout že co se týče ženských orgánu jsou všechny pryč může se jednat o zánět po styku?
Dobrý den, mám už druhý den zapáchající výtok a pálí to. Všimla jsem si toho, když jsme si s přítelem "hráli". Moc to bolelo, když se do mě chtěl dostat, museli jsme toho nechat. Vůbec nevim, co to ma znamenat, nikdy jsem žádné problémy neměla. Prosím o radu.
Dobrý den, prosím vás o radu...pořád si nemohu najít čas zajít k doktorovi, tak prosím o nějaké informace vás. Vždy po menstruaci dostanu výtok,ale ne silný,ani to pomalu není znát,ale silně zapáchá, navíc jsem si všimla, že mám nezvykle silnou menstruaci a často mě pobolívá podbřišek a s ním i záda dole. Myslíte, že se jedná jen o nějaký zánět?Předem děkuji za odpověď.
jediná rada je: "udělejte si čas" a zajděte ke svému lékaři. Jde o infekci, kterou je třeba přeléčit antibiotiky a to nejen vás, ale i vašeho partnera. Dr Texl
Dobrý den,mám zapáchající výtok a bolí mě podbřišek. Břicho mám nafouknuté a když si na něj šáhnu,tak mě hrozně bolí.. A ten výtok dostanu vždy po sexu.. Ještě se chci zeptat,pokaždý před MS mám růžový výtok.. Už jsem zoufalá,protože pokaždý od doktora dostanu zavádějí čípky a nic se nelepší.. Co mám dělat???
Dobrý den,moje malá dcerka (10 měsíců)měla dnes takový žluto hnědý výtok z pochvy-právě je i nastydlá (kašle a má rýmu),mám navštívit lékaře?i třeba s odběrem moči?děkuji za odpověď
Dobrý den prosím o radu..už delší dobu mě trápí zapáchající výtok...už přes půl roku navštěvuji gynekologa...měla jsem už asi 5 druhu čípků, nic nepomohlo.. Proto jsem gynekologa zmenila, ten mi vzal stěry kultivaci a zjistil mi ureoplasmu. Jenže ani po 14 dnech od dobrání se nic nezměnilo..volala sem dr. a ten mi s jistotou rekl,ze sem z ureoplas. přeléčená.. jenze mám porad stejný problem..a je mi to velice neprijemne...zejména když máme s partnerem pohl.styk.(ten se taky prelecil antibiotikama). Tak já už nevím,jsem z toho psychicky na dně.:( prosím poradte.dekuji Andy
Dobrý den, dnes jsem zjistila v pochvě výtok bílý až lehce nažloutlý v podobě jakoby hlenu. Můj gynekolog má momentálně dovolenou tudíž musím vydržet do pondělí. Mohu se zeptat jestli máte představu co to je a čím je to způsobeno? Díky moc za odpověď
Dd, chtěla bych se zeptat mám načervenalý výtok trochu zapáchající. Též mívám problémy v sexu velmi často mě "to" bolí, ale p.gynekoložka mi vždy řekne, že je vše naprosto v pořádku už si nevím rady. Děkuji
Dobrý den je mi 17 let a mám zapachajíci výtok od doby kdy jsem začala spát s přítelem cca půl roku na internetu čtu že pomáha rossalgin ale raději se poradím tady Děkuji
Ahojky.. mně rosalgin teda vůbec nepomohl..:-( nepomohlo mi nic.. sama mám ten problém,již delší dobu, Opravdu bys měla asi navštívit lékaře, semnou si neví rady ani ten.:-(
Dobrý den, s největší pravděpodobností se jedná o tzv.bakteriální vaginosu. Budete muset i s přítelem vybrat celkově Entizol tbl, Vy navíc poševně Klion D vaginální tablety. Po léčbě pak z preventivních důvodů doporučuji vždy 1.den po menses Clogin poševní výplach (vždy jen 1 dávku). XXXXXXXXXXXXXX
mám stejný problém, který mě trápí už přes rok. Jsem léčena Entizolem, Dalacinem,kultivace mi byli dělány. Dostala jsem i vakcínu kvůli kvasinkám. Přítel přeléčen entizolem. Byli mu nalezeny ureplasmata,ale to už je přeléčené a v pořádku. Vždy po léčbě mám klid týden - 14 dní, pak se zápach vrátí. Můžete mi prosím poradit něco co by mohlo zabrat, abych to prodiskutovala se svojí lékařkou. Je možné, že by na to mohl mít vliv anální sex, který občas máme,ale dodržujeme veškerou hygienu při tom. Mockrát Vám děkuji za jakoukoliv odpověď. Už jsem z toho opravdu zoufalá :(
již jsem Vám odpověděl na Váš dotaz jelikož to setrvává a i na dále nejsem schopný Vám dát radu přes e mail je nutná prohlídka atd když tak se objednejte přes recepci XXXXXXXXXXX
LD Mezibranská 21 110 00 Praha 1
S pozdravewm
Dobrý den,
mám problém se zapáchajícím výtokem. Byla jsem u doktorky a ta mi pouze řekla, že jsem histerická, chtěla jsem najít jiného, ale většina doktorů nepřijímá. Dá se nějaký lék na tento problém sehnat v lékárně bez předpisu? Zkoušela jsem krémy, čípky, ale nic nepomáhá.
Děkuji
Dobrý den, už 3.den mě trápí zapáchající výtok. Je tekutej, bílej trochu na žloutlej až trochu hnědý. Je mi 15 let a s žádnam klukem jsem nic neměla. Mám strach, poraďte mi prosím co stim. Předem děkuju
Dobrý den, je mi 15 let a už víc jak půl roku se mi objevuje páchnoucí bílí výtok. Nikdy jsem stim neměla potíže proto to taky nějak neřešila, ale přesto bych se chtěla zeptat jestli je to nějak vážné a jestli stím mám něco dělat. Děkuji
Dobry den,prosim o radu.Už třičtvrtě roku se z přitelem lečime antibiotikama a stale mě trapi páchnoucí výtok.Jsem z toho zoufal,stidim se samozřejme a to ne jen před přitelem ale i kdekoliv když citim zápach pachnouci odemě.Je to trapne napsat ale tady vim že mě nikdo nezna.Prosim poradte ale doktorka mě už nepomuže tvrdila že už sme skusily všechno možne. děkuji za odpoved a holky nejste v tom sami.
Vhodně je zjistit ,zda se skutečně jedná o zánět.Zápach pochvy je individuální/je daný bakteriální florou vag., která roste při určitém ph/.
Důležité je stanovit ph, aminový test, vag kult ev s autovakcinací,kolpo nález na čípku děložním k vyloučení chronické cervicitidy,vyš přítele.
Stanovit typ fluoru/např aerobní atd./a th .ev prevence.Nelze na tento dotaz bez vyš.odpovědět.
Diff.dg je složitější.|Pravděpodobně se jedná o formu aerobní vaginitis, pro kterou je typické ph pochvy vyšší než 4.6,zapáchající nebo hnisavý výtok,přítomnost bakterií, leukocytů,bazálních epitelií v mikroskopickém preparátu na norm .estrogenizovaném terénu.Gyntima nemusí pomoci.Důležité je stanovit přesnou dg.
Dobrý den Sarah, mám taky stejný problém a léčím se s tím už přes rok. Vyzkoušeli jsme všechno možné- entizol, D klion, kvasinkovou vakcinaci,atd. Doktorka mi říká, že někdy tyto problémy jsou psychického rázu.Jinak si dávám na udržení ph vitagyn C aspoň jednou týdně. Piju bylinkové čaje(řapík),dodržujeme přísně hygienu s přítelem,atd a zatím je to dobré/dobré je to 2 měsíce, tak uvidím) :-). Objednala jsem se i k čínské lékařce, ptž už mě nebaví do sebe cpát samé čípky atd. Držím palce ať se toho zbavíš, vím jak je to nepříjemné!
Já ten vitagyn C taky zkoušela, ale ten vůbec nepomohl, to sem na jě spoléhala.. Jedině opravdu ty gyntima číky. Jinak sem dej Moniko info,jak si dopadla u té lékařky, to by mě zajímalo..:-)
Já tam jdu 8.7, tak určitě sem napíši co a jak. JInak s tím gelem, vždycky jsem byla přeléčená buď entizolem nebo něčím jiným. Pak až jsem si dávála preventivně ten gel, Jinak to nepomáhá :-/Určitě se s tím musí k lékaři,jinak se to nevyléčí.Doktorka říká, že u mě nachází gardanellu vaginalis :-/
Já i přítel jsme byli přeléčeni entizolem a doxybenem..Nic nepomohlo, to sem měla kvůli uree... Ale pak už sem byla vyléčená a problém setrvával a to když sem šla k lékaři asi už po 4, tak mi řekl, že už mi nemůže pomoci, takže docela síla, když na ně spoléháš.. no a pak mi s otráveným hlasem řekl, at teda přijdu druhý den na kultivaci ještě... No samozřejmě, že jsem tam nešla, protože to jednání a ještě k němu jít a snášet tu aroganci..:( Pak sem si koupila ten vitagyn, myslela sem, že pomohl,ale nic... no a ted prave tu gyntimu....:) tak hodně štěstí..!!!! To jsou takový nemoci, to svět neviděl..:(
Klutivace je důležitá, mě jí dělá doktorka pokaždé, když tam jdu s tím problémem.Pokud je DR. arogantní, tak ho změň, na veškeré vyšetřená máš nárok. Tam se teprve ukáže, co máš a může se nasadit léčba. Bohužel s tento problém je běh na dlouhou trať! :-/