Pálení očí po pláči

Pálení očí po pláči

sumec31  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
Dobrý večer,

mám problém s tím, že po krátkém pláči mě strašně pálí obě oči, jako kdyby jsem měl pak v oku kyselinu, stašně to pálí, tak nevím co by to mohlo být....jinak se mi nic nedělá, jen po tom pláči....
Vím, že mě to v minulosti nikdy nepálilo...tak nevím...

Díky předem za info

pavel
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D., MBA  |  Basic member  |  Oftalmologie  |  Pardubice
  • 571 odpovědí
  • 27 Likes
Dobrý den Pavle,
přesné určení diagnózy by vyžadovalo podrobnější vyšetření. Příčina může být v slzném aparátu (zúžení cest, případně mírný zánět), nebo také psychosomatického původu.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika Pardubice
Rokycanova 2798, 530 02
Česká republika
Majitel

Naše internetové projekty a obchody:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
---------------------------------------------------
tel.: XXXXXXXXXXX, GSM: +XXXXXXXXXXXXXXX
email: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

sally  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
A nemohla by to být třeba alergie a s pláčem, že by to nemělo nic společného? Otravovalo mě pálení očí, které nemělo žádnou příčinu a tak jsem si o tom hledala něco na internetu. Tedy já si to jen myslím, u doktora jsem s tím zatím nebyla..držím palce ať na to brzy příjdete. :)
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D., MBA  |  Basic member  |  Oftalmologie  |  Pardubice
  • 571 odpovědí
  • 27 Likes
Dobrý den,

Vaše původní otázka zněla pouze na pálení po pláči a cituji "...jinak se mi nic nedělá, jen po tom pláči....". Nyní píšete, že oči pálí i bez příčiny. Pokud pálí i mimo pláč, pak se pravděpodobně opravdu jedná o alergii nebo tzv. syndrom suchých očí (oko tvoří nekvalitní slzy.
s pozdravem MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.