Slzení očí nejasné příčiny

Slzení očí nejasné příčiny

Luthea  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
Dobrý den, před rokem mi začalo slzet levé oko. Zašla jsem k lékaři, a dostala jsem kapky, které moc nepomohly. A paní lékařka si nevěděla rady. Před 2 měsíci jsem tedy zašla k dalšímu lékaři, a ten mi vypláchl slzný kanálek ale zjistil, že je v pořádku a dále si také nevěděl rady. 14 dní po vypláchnutí kanálku se mi z oka začaly vytékat hnisy, na pohotovosti mi řekli, že mám zánět spojivek a dostala jsem mast. Bohužel mé problémy přetrvávají, slzí mi již obě oči, rána mám oči zaschlé hnisy a bolí mě tvář. Už si vážně nevím rady, co mi tedy je. Oční lékaři mi jen koukli do očí, ale už žádné vyšetření. Byla bych moc ráda za odbornou radu a názor. Slzení už je velmi nepříjemné, slzím venku i doma. Děkuji R.
MUDr. Lenka Ottová  |  Basic member  |  Oftalmologie  |  Šumperk
  • 42 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,
slzení očí je častý a nezávažný problém.Zásadní je, že máte volně průchodné slzné cesty,jak se zjistilo po průplachu slzných kanálků.
Činnost slzné žlázy neumíme léky ovlivnit.Obvykle je možné upravit slzení umělými slzami, které váš slzný film zahustí, a pokud kapky nestačí, zkuste oční gely- například Vidisic, Recugel,Hypoteras gel.
MUDr.kateřina Šinclová
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D., MBA  |  Basic member  |  Oftalmologie  |  Pardubice
  • 571 odpovědí
  • 27 Likes
Dobry den, to co popisujete vyzaduje podbrobne ocni vysetreni. Objednejte se v recepci Ocni kliniky Pardubice na tel. cisle:XXXXXXXXXXX.
s pozdravem MUDr. Vladimir Korda, Ph.D.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D., MBA  |  Basic member  |  Oftalmologie  |  Pardubice
  • 571 odpovědí
  • 27 Likes
Dobry den, to co popisujete ve svem sdeleni nas vede doporucit Vam velmi podrobne ocni vysetreni k zjisteni priciny Vasich obtizi. Objednejte se v recepci Ocni kliniky na tel. cisle: XXXXXXXXXXX.
s pozdravem MUDr. Vladimir Korda, Ph.D.

Slzení očí - Související videa