Oteklé víčko po odstranění chalazea

Oteklé víčko po odstranění chalazea

jirka  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
Dobry den mel jsem otekle spodni vicko kde mi nasly chalasion po zakroku vicko je otekle ne uz tolik ale je po ranu otekle hodne jiz pouzivam mast Matrox pokud jsem to nepoplet nazev bez ucinku jak bych mel dale postupovat jinak spodni vicko mam zarudle a obcas svedi a dotoho mam alergii po zakroku to ma pul roku nejakou ..

.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D., MBA  |  Basic member  |  Oftalmologie  |  Pardubice
  • 571 odpovědí
  • 27 Likes
Dobrý den,
otok a svědění jsou spíše příznaky alergie a Maxitrol je hlavně antibiotikum. Navštivte lékaře pro předpis kapek určených na alergii a k vyloučení recidivy chalazionu.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika OFTEX
Rokycanova 2798, 530 02 Pardubice
Česká republika
ředitel
XXXXXXXXXXXX
--------------------------------------------------------
tel.: XXXXXXXXXXX, GSM: +XXXXXXXXXXXXXXX
email: XXXXXXXXXXXXXX
jirka  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
lekaře jsem nastivil a pujdu na zakrok uz po treti tam mam zanet ja se ho snad nezbavim dostal jsem novou mast misto MAXITROL mam DEXA-Gantamicin bylo to o neco lepsi ale otok stale je mam pocit ze je nekde chyba chalazion jsem mel (kulicku) ale otok stale jen ten otok ...kdyz to zrudne vypada to strasne.... poprve mi to nevyndala jen tam dlabala ve vicku podruhe mi to vyndala z venku. Kulicky a jina telesa to po ohrabani nemam jen otok lajcky no asi je v nem zanet prilozim foto...:-) fotka je z vecera to neni tak hrozny ale jde to videt a kdyz jsou vedra nebo unava ci po ranu je to des...

Reakce na jirka

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D., MBA  |  Basic member  |  Oftalmologie  |  Pardubice
  • 571 odpovědí
  • 27 Likes
Dobrý den,
fotka bohužel neposkytuje potřebné detaily kvůli nízkému rozlišení. Bohužel Vám momemntálně jde poradit pouze posilování imunitního systému a zvýšený příjem vitamínů skupiny B. Tělo se s recidivujícím zánětem musí poprat. Zároveň se poraďte s ošetřujícím lékařem, zda-li by nebylo vhodné aplikovat tuto mast i po zákroku jako prevenci recidivy(obsahuje kortikoid i širokospektré antibiotikum.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika OFTEX
Rokycanova 2798, 530 02 Pardubice
Česká republika
ředitel
XXXXXXXXXXXX
--------------------------------------------------------
tel.: XXXXXXXXXXX, GSM: +XXXXXXXXXXXXXXX
email: XXXXXXXXXXXXXX

Související zákroky