Skolioza 45 st.

Skolioza 45 st.

Veronika2000  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 4 odpovědí
Dobrý den, je mi 42 let,mám scoliosu 45 st.Užívám na pr. se štítnou žlázou letrox 150 asi 3 roky.Mám bolesti zad přesto,že pr. cvičím.Navšt. rehab. lékaře a občas neurologa.Posladní dobou mám bolesti v rameni a kyčli vystř. do stehna a přidalo se i koleno.Je to velmi omezující, ráno velmi špatně vstávám, často beru analg.Snažím se o norm. život, chodím do práce, mám 2 děti.Bohužel bych potřebovala komplex. vyš. a nevím na koho se obrátit.V místě mi napíšou rhb a tím to hasne, ale prob. to neřeší.Děkuji
Bc. Václav Kovalovský  |  Basic member  |  České Budějovice
  • 99 odpovědí
  • 1 Like
DObrý den,
zkuste najít specializované pracoviště se skoliozami a objednat se tam. Nebo pak jedině orpotepide, neurologie nebo RHB lékařství. Případně si najít zkušeného fyzioterapeuta a správně rehabilitovat.
Nicole  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 8 odpovědí
Dobrý den,
četla jsem váš příspěvek a myslím, že byjste měla vyhledat odbornou pomoc. Odkud pocházíte? Jste-li blízko u Brna tak ve fakutlní nemocnici vám pomohou tam se na to přímo organizují. Já jsem po operaci už asi 3 a půl roku a nemohu si stěžovat. Sem tam nějaká bolest ale je to lepší než předtím. Operace je nevyhnutelná pokud máte více jak 50 stupňů a mělo by se na operaci jít kolem 40 stupnu myslim. Pokud mate bolesti a 45 stupnu krivku musite jit na operaci! Proto vyhledejte odbornou pomoc, najdete si na internetu nejakeho ortopedickeho doktora nebo kohokoliv kdo se na to specifikuje a jednejte ihned. Je lepsi driv nez pozdeji, ted je dulezite vase zdravi ne prace nebo deti. Musite jednat co nejdriv.