Důvěryhodný profesionál na svém místě

Magda
Magda

Neuvěřitelně příjemný, vstřícný. Při konzultacích a ošetření se věnuje opravdu pouze vám, takže si připadáte konečně jako člověk. Navíc perfektní profesionál. Měla jsem se zubama povyražení celý život. Potkala jsem výborné zubaře. Pan dr. Prachár mě nadchl. Skvělá konkurence starým bardům, klobouk dolů.

Zobrazit příspěvky2 Skrýt příspěvky2
Michaela

Dobrý den, zníte opravdu spokojeně.

Které zuby vám pan doktor ošetřoval a které implantáty jste zvolili?

Konzultace a návrh možností řešení je určitě velmi důležitý. Jak dlouho konzultace trvala a dostala jste od pana doktora více možností k výběru? Jaká byla vaše kritéria?

Děkuji, Michaela.

Zobrazit odpověď
Magda
Magda

Dobrý den, paní Michaelo! Implantáty mám ve spodní čelisti, na kterých drží celý můstek. Mám je už asi 7 roků. Reagovala jsem až nyní, když jsem náhodně narazila na portál. Konzultace trvala cca 45 minut, ale nebyla časově omezená. Pan doktor si prozkoumal rentgen a nabídl možná řešení. Název imlpantátů si opravdu nepamatuji. Tehdy to byla novinka, do kosti se našroubovaly laicky řečeno hmoždinky a imlplantáty se po zahojení do nich našroubovaly. Na to se potom udělal můstek. Pan doktor mi je navrhl jako podle něj výborné řešení a já na něj dala, chvála bohu. Potom si udělal ještě svůj snímek se značkami, aby to bylo vše v pořádku. Každé dva roky mi moje paní doktorka (taky výborná paní, ale nedělá chirurgii) udělá kontrolní rentgen a posílá ho panu doktorovi. Ten kontroluje, jestli se něco neděje. Takže ne že prachy sem a víc mě to nezajímá. Teď bude synovi vyndávat osmičky a já jsem úplně v klidu, protože vím, že je opravdu v dobrých rukou. Setkala jsem se právě v rámci těch implantátů taky s mladším panem doktorem, ale byla jsem tak zklamaná, že jsem si od něj nic dělat nenechala a byla jsem rozhodnutá pro "klapačky". Pak jsem potkala MUDr. Prachára. Nedám na něj dopustit. Přeji hodně štěstí!!! Magda

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí