Milá, ochotná a hlavně výborná doktorka

Registrovaný uživatel
Registrovaný uživatel

Na geneticke  nám ve 12. týdnu těhotenství naměřili u plodu NT 6,0 mm. Bez jakýchkoliv dalších vyšetření nás poslali na ukončení těhotenství - že není šance, aby bylo dítě s takovouto hodnotou NT zdravé. Ukončení těhotenství jsme odmítli, tak nás nutili do odběru plodové vody. My jsme se však objednali k paní doktorce Frisové. Vzala nás velmi brzy a ochotně, mimčo podrobně vyšetřila a uklidnila nás, že nic podezřelého nevidí. Další testy potvrdily, že je vše v pořádku. Nebyla ani nutná žádná invazivní vyšetření. Miminko se narodilo zdravé, pouze s drobným defektem septa srdečních komor, který se do půl roku po porodu sám zavřel.

Zobrazit příspěvky3 Skrýt příspěvky3
Lucie

To byl osud, že? :-) Jste to musela někde cítit, že to bude v pořádku...jsem ráda, že je miminko v pořádku...užívejte

Zobrazit odpovědi 2
Registrovaný uživatel
Registrovaný uživatel

Ano, určitě jsem to cítila. Prostě jsem měla intenzivní pocit, že není důvod "plašit". Čímž ovšem nechci říct, že jsme neměli strach - toho jsme si užili dost.
Téměř pokaždé, když se na malého (aktuálně sedmiměsíčního) podívám, mi hlavou projede myšlenka, že poslechnout tehdy předchozího lékaře, tak bychom ho neměli.

Reakce na Registrovaný uživatel
Lucie

Ještě že to dopadlo, tak jak to dopadlo...přeju Vám hodně štěstí a ať Vám chlapeček dělá jenom radost :-). Mějte se hezky

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí