Bezbolestná zubní péče

Registrovaný uživatel

Nejlepší pan doktor,pečlivě odvedena práce,vše bezbolestné.Prostě supééér..pane doktore moc Vám děkuji za Vaši péči,díky které se můžu opět usmívat.A nebylo toho málo,co pan doktor zachrańoval.Děkuji,Pavla L.

Zobrazit příspěvky4 Skrýt příspěvky4
Matouš
Matouš

Dobrý den, prosím, s čím konkrétně Vám pan doktor pomohl a o jak velký rozsah zákroku šlo? Nemáte vyfocen stav před resp po zákroku pro porovnání? Děkuji.

Zobrazit odpovědi 3
Registrovaný uživatel

Dobrý den.Obešla jsem několik zubařů a všichni jen vrtaly,plomby vypadávaly,pak jedna paní dr.mi léčila zub 4roky,žádný rtg,nic takového ani náhodou,šla jsem jinam a o zub přišla,paní dr.mi dala korunku,nějakou dobu ok,ale pak mi vypadla plomba a ona že mi nedá injekci,že to vydržím,já lezla z křesla,nechci už nic takového zažít..už jsem k ni nešla,následovala další dr.a opět to vydržíte bez injekce,zubní kámen neodstraněn nikdy,nikdo mi neřekl,že existuje něco jako dentální hygiena.Pak mě korunka začala bolet a paní dr.řekla,že je to pod ní,nedá se nic dělat.pak jsem šla ke svému známému a opět mi jen rozřízl dáseň,ale pak mi vypadla plomba,neuměl udělat novou,snad za 2min.jsem byla venku a plomba 2.den,pak se vše opakovalo,zub bolel zase pod korunkou a náhodou jsem našla pana dr.Urbánka-naštěstí.Pan dr.udělal vstupní prohlídku,rtg.a bylo to jasný,kazy pod plombama,a pod korunkou špatně vyčištěné kanálky,takže následovalo čištění a nová korunka,která je jako můj zub a vlastně vše,co pan dr.dělal je perfektní,takže jestli takhle Vám to pomohlo.A žádná bolest.Mějte se krásně,Pavla.

Reakce na Registrovaný uživatel
Matouš
Matouš

No neměla jste to jednoduché, ale hlavně že už Vám to dopadlo a jste spokojena :). Děkuji a přeji hezký víkend.

Reakce na Matouš
Registrovaný uživatel

Dobrý den,jsem opravdu spokojena.Mějte se krásně,krásný víkend,Pavla.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí