Důchodkyně, 83 let. Velmi spokojená pacientka

Registrovaný uživatel

Krásný, lidský přístup paní docentky. Také ostatní personál je velmi profesionální a milý. Se zákrokem jsem dlouho váhala, ale nyní vidím zcela bez problémů. Nikdy není pozdě ! Zlepšila se mi rovnováha a jistota při chůzi i jiných činnostech. Velký dík celé Neovizi !

Zobrazit příspěvky4 Skrýt příspěvky4
Naďa

Mohu se zeptat jak dlouho jste nad operací přemýšlela, proč jste dlouho váhala? Děkuji za sdílení příběhu a hlavně inspiraci pro ostatní, že nikdy není pozdě! :) Krásné dny! Naďa

Zobrazit odpovědi 3
Registrovaný uživatel

Milá Naďo,
váhala jsem vzhledem ke svému věku. Ten, kdo mne k tomu kroku rozhýbal, byla moje dcera, která se na operaci již chystá také. Také moji nejbližší / vnučka, zeť /,mi dodali kuráž a já nyní zjišťuji, co všechno jsem vlastně už pořádně neviděla. Dívám se teď na svět novýma očima a nestačím žasnout. V dobrém slova smyslu. Svět je pro mne zase zajímavější a těším se na každý nový den, co pěkného uvidím bez brýlí.
Zdraví vás Jiřina

Reakce na Registrovaný uživatel
Naďa

Milá paní Jiřino, děkuji. Mám babičku ve Vašem věku, která operaci podstoupila před necelými deseti lety. A i v té době, o ty roky mladší, také sbírala odvahu dosti dlouho a "šla do toho" více než kvůli sobě, tak kvůli nám, vnoučatům a pravnoučatům, aby na nás lépe viděla. :) O to více obdivuji Vaši odvahu a děkuji za příběh.
Užívejte si opět krásného pohledu na svět. Přeji krásné dny a pevné zdraví! :) Naďa

Reakce na Naďa
Dajdou.

Dobrý den,
všichni kteří váháte s operací tak neváhejte.Je mi 67 let a dnes je to zrovna rok co jsem podstoupila operaci obou očí a mohu jen doporučit,do dnes jsem bez problémů a vidím stále velmi dobře.
83letá paní Jiřina to napsala moc hezky a opravdu ,,nikdy není pozdě,,
Zdraví Dajdou.

Děkujeme za Vaše milé hodnocení. Moc si…

Oční klinika NeoVize Brno

Děkujeme za Vaše milé hodnocení. Moc si vážíme Vaší důvěry. Přejeme Vám spoustu krásných zážitků s novým zrakem, tým NeoVize

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí