Notice: Undefined index: presentation in /data/www/medved/application/widgets/HeadingWidget.php on line 128
Rovnátka by mě vyšla na 30 tisíc na jedno patro

Rovnátka by mě vyšla na 30 tisíc na jedno patro

Registrovaný uživatel

Tímto příspěvkem nechci nějak shazovat odborné znalosti a dovednosti lékařů z této kliniky, ale chtěla bych upozornit, že informace uvedené na webovkách nejsou úplně pravdivé, co se cen týče. Konkrétně: Fixní rovnátko 1 čelist - 5460 - 9200, realita: počítejte s deseti tisíci
Kontrolní návštvy - 450 - 1800, realita: bylo mi řečeno, že je to různé, částka se pohybuje mezi 1000 - 1800
Kromě toho se na webu nepíše nic o částce za sundání rovnátek, na konzultaci mi bylo sděleno, že se za to platí, a to 6000. Abyste si nemuseli sčítat a odhadovat přibližnou sumu za rovnátka na jedno patro, povím vám, co jsem se dozvěděla - mám počítat s 25 až 30 tisíci, byla jsem upozorněna, že to může být i víc a že je možné, že se v průběhu léčby ukáže, že rovnátka musí být nasazena i na spodní patro, tudíž krát dva (50 - 60 tisíc). Plus informace pro ty, kteří už rovnátka v minulosti měli - není jisté, jestli by vám pojišťovna přispěla, pokud ne, jednalo by se přibližně o dvojnásobnou částku. Slíbili mi, že to zjistí a brzy se mi ozvou, nestalo se tak. Vzhledem k ceně za cca pětiminutovou konzultaci bych očekávala, že ta komunikace přece jen bude probíhat trošku jinak.
Cena za konzultaci uvedená na webovkách je pravdivá (390 Kč) - tuhle částku jsem zaplatila, abych se dozvěděla, že webové stránky jsou plné polopravd. 

Recenze lékaře


Notice: Undefined index: form_source in /data/www/medved/application/views/widgets/story-thread.phtml on line 56

Notice: Undefined index: fullname in /data/www/medved/application/views/scripts/helpers/media-doctor.phtml on line 22
Doktor ve Vašem okolí