Dostali jsme vynadáno, i když nebylo za co

Registrovaný uživatel

Hodnotím negativně. Ordinaci jsem navštěvovala se synem s atopickým exémem. Při kontrole na nás začala křičet, že jsme vysadili kortikoidové mazání. Nevím, zda jsem špatně pochopila její instrukce k mazání, nebo se ona špatně vyjádřila, (navíc na mastičce byl z lékarny popis užívat max 10 dnů) ale fakt je že ať je to jakkoliv, křičela na mě jak sjednaná a synovi se na ruku ani nekoukla. Takhle si chování lékaře nepředstavuji. Navíc si nemyslím, že by dlouhodobé mazání kortikoidy něco vyřešilo. Jo když se to maže tak je to fajn, ale když se přestane, tak se to okamžitě vrátí.

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Jana

Dobrý den, velice mně mrzí přístup lékařky, bohužel z legislativních důvodů jsme nemohli uvést její jméno. Zodpovědnost za obsah jde za námi, tzn. V případě, že by klinika/lékař vznesl obvinění na soudě, že jde o lež nebo jakkoliv zkreslenou informaci, trestně odpovědní bychom byli my/portál.

Vzhledem k tomuto faktu, vás poprosím neuvádět jméno lékaře pod příspěvkem – jméno je možné oznámit v soukromé zprávě při profilu zájemce.
Jak dlouho se s atopickým ekzémem léčíte? Kortikoidy jsou neoříjemná záležitost zvlášř u malých dětí a jak píšete neřeší problém z dlouhodobého hlediska. Co všechno jste již zkusila, popřípadě byla jste i u jiného doktora? Držím prsty, je to na dlouhou trať.

Recenze lékaře

Doktor ve Vašem okolí