Diagnóza interpretovaná bez podkladů

Senda

Pan Rauš sděloval závěry, aniž by měl k dispozici výsledky vyšetření (pouze na základě ústně předané informace od kolegyně). 1 měsíc jsem já i celá má rodina žila v obrovské nejistotě a ve velkém strachu o mé zdraví. Má maminka díky tomu onemocněla (prokazatelně má tuto nemoc na základě silného stresu). Rozhodně tohoto lékaře nedoporučuji.

Zobrazit příspěvky2 Skrýt příspěvky2
Lucie

Sendo, co se stalo přesně? A nakonec jste v pořádku? Doufám, že ano...

Bohužel negativní hodnocení můžeme publikovat pouze bez jména lékaře. Je to ze zákona, protože kdyby se lékař právně ohradil pro křivé obvinění, tak jde právní postih za námi jako za portálem, nikoliv za Vámi jako anonymním uživatelem...Z tohoto důvodu jsme však utvořili možnost zasílání soukromých zpráv, kde můžete případně sdělit jméno lékaře...

Zobrazit odpověď
Senda

Milá Lucie,

oproti původní diagnostice pana doktora, dopadlo vše velmi dobře. Nemoc byla v úplném začátku a momentálně jsem pouze sledována bez další léčby.
Pan doktor diagnostikoval můj stav pouze na základě ústní informace od kolegyně a připravoval mě na nejhorší možné varianty. Zároveň mi nedokázal poskytnout relevantní informace k rekonstrukci prsu. Např., že při ablaci je nutné ponechat určitý sval, že je možné ponechat pigmentaci pro rekonstrukci bradavky apod.
Nakonec mi toto vše provedla jiná lékařka v jiném zařízení.

Mějte se pěkně

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Doktor ve Vašem okolí