Zničené zuby po rovnátkách

kaemonawa

Za uvedenou cenu prakticky nasadil nějaký kov, když zroovna bylo někdy volno, byla jsem na kontrole, tam se rovnátka utáhla tak, že jsem nemohla pár dní kousat (tenhle detail mu před léčebným plánem jako informace k pacientovi utekl), čištění zubů mě naučili ale na určitá místa se prostě ani mezizubním kartáčkem u mě nešlo dostat, a pak už mi jen kontrolu od kontroly říkal, že je tam zničená sklovina. Ale rovnátka sundal až v situaci, kdy byl zub už u korunky s kazem. Za stejnou cenu vám místo zničení zubů jinde opravdu pomohou.

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Jana

Dobrý deň, moc mě to mrzí, že to takhle dopadlo. Podle čeho jste doktora vybírala, doporučil Vám ho někdo, nebo jste četla recence na internetu?

Z legislativních důvodů jsme nemohli uvést všechny detaily vaší zkušenosti. Zodpovědnost za obsah jde za námi, tzn. V případě, že by klinika/lékař vznesl obvinění na soudě, že jde o lež nebo jakkoliv zkreslenou informaci, trestně odpovědní bychom byli my/portál.

Negativní hodnocení s uvedením všech detailů je možné jenom u subjektů, které s tím souhlasili – tzv. Transparentní lěkaři https://www.estheticon.cz/transparentni-lekar-podminky – je ich stále víc a pevně věřím, že jednou budeme mít na portálu jenom zodpovedné lékaře. Pokud bude chtít někdo vědět jméno lékaře, můžete mu ho sdělit v soukromé zprávě, kliknutím na jméno tázajícího. Vaše hodnocení a počet hvězdiček, které jste udělila se lékaři propočítá do konečného počtu hvězdiček. Děkuji za pochopení.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí